2777
2789
عنوان

واااااااای خدایا ببین چی شده زندگیمو خوردن رفت🤮🤮🤮🤮🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 60 پست

میدونستی پروانه تمیزترین موجود کره ی زمینه که حتی دستشویی نمیکنه 

بعضی تاپیکا عملیات انتحارین لامصبا یه جوری شهیدت میکنن دیگه پا نشی  🤔🤔🤔😂😂😂بعضیام لعنتیا مخمو رگ به رگ میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ینی چی خودت نمیخوری بدیش به اون بدبختا چون نیازمندن باید هر اشغالی رو بخورن👎🏻😏

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻

چ بی ادب شما کمک نکنی ب نیازمندا بهتره

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

بریز دور عزیزم

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻
شما خودت دلت ور نمیداره بخوریشون بعد میخوای بدی به نیازمند؟ 

انگار نیازمندا آشغال خورن

ادم هنگ میکنه از این همه بی فرهنگ و بی وجدان بودن بعضیا

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
انگار نیازمندا آشغال خورن ادم هنگ میکنه از این همه بی فرهنگ و بی وجدان بودن بعضیا

والا بخدا من خودم حتی دلم نمیاد به حیوونا غذای فاسد و خراب بدم چه برسه به یه انسان... نیازمند درسته نیازمنده ولی به عنوان یه انسان برای خودش شخصیت و کرامت و ارزش داره

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
اسی حرفت خیلی خیلی توهینه حالم بد شد از این همه بیسوادیو بی فرهنگی یعنی چی بدم نیازمند یا بریز دور ی ...

بی فرهنگ تویی ک ندیده و نشناخته داری قضاوت میکنی من کسایی و میبینم  ک از توی همین سطل اشغال چیز میز پیدا میکنن من قصد توهین نداشتم ب نیازمندا چون  همشون محترم و واقعا تا جایی ک بتونم بهشون کمک میکنم  مطمعن باش اگ چیزی بود ک خیلی خراب بود نمگفتم مثلا نمک توی پلاستیک باز نشده و پلمپ شده هست ولی چون روی پلاستیکش پیله بود من بدم اومد توش ک تمیزه