2821
2789

تهش چیشد؟

لجش با فقیراست؟یا با پولدارها؟

خدا خودش رزق و روزی هرکس و تعیین کرده 

به سرنوشتی که خدا داده راضی باشیم کفر خدا نگیم با حسرت و غبطه خوردن 

I'd walk straight through the bullet😏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا کی گوش کنه😒

طرف خونه نداره

ولی هفته ای پنج دست لیوان و استکان و بشقاب میخره ک از مد عقب نیفته الانم در ب دره پیدا کردن خونس

متاسفانه بر میگرده ب سقف آرزوهامون ک کوتاهه 

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...

کلا من حد وسط و دوس دارم 

نه اونقدر ک باس ن م و بیمه کنم ن انقدر ک هیچی نداشته باشم ..

امااون دندون کرم خورده رو باهات موافقم 

یارو دستش النگو ۱۲ تا 

اونوخت ۴ تا از دندوناش خرابن

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
تهش چیشد؟ لجش با فقیراست؟یا با پولدارها؟ خدا خودش رزق و روزی هرکس و تعیین کرده  به سرنوشتی ک ...

نه عزیزم لجش با کسی نیس

میگه وقتی من وضع مالیم متوسط یا ضعیفه چرا خرج الکی بذارم رو دست خودم و همسرم؟

مثلا برم سراغ وسایل مارک و چند ده میلیونی

اگه همه ی وسیله هامون مارک نباشه چی میشه مگه؟

یا مثلا وقتی یه گوشی معمولی کارمون رو راه میندازه چرا حتما بریم ایفون بخریم وقتی هشتمون گرو نهمونه !

دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ
امروز یه ابله که تو خونم مهمون و مسافره بهم گفت چی فکر کردی  فکر میکنی این خونه واسه خودته.... ...

میگفتی فکر نکنم در این رابطه ازت نظری خواسته باشم☺

دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ
خوشم اومد تفکراتت شبیه منه با این فرق ک من حتی توضیحم نمیدم فقط بیخیال طرف میشم تا ب خریتش با اشتیاق ...

من به این نتیحه رسیدم‌ولی نمیتونم خودمو کنترل کنم عصبانی میشم و دعوا درست میشه 

نمیدونم چیکار کنم

نه عزیزم لجش با کسی نیس میگه وقتی من وضع مالیم متوسط یا ضعیفه چرا خرج الکی بذارم رو دست خودم و همسر ...

آها راست میگه چه عجب یه تاپیک خوب 

دقیقا آدم به سرنوشتش راضی باشه و حسادت نکنه 

عالی بود👍👍👍👍✌✌✌✌✌

I'd walk straight through the bullet😏
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز