2777
2789
عنوان

بازم شوهر😠😠😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 27 پست

فراموش کن دیگه! دیگه چشمش ترسیده احتمالا دیگه اینکارو نکنه! میخوای حریم‌و حرمت و دوست داشتنتون به حاشیه کشیده بشه! حداقل اینقدری بهت احترام میزاره که از کارشون خجالت کشیده و پیشت رو نکرده! خدا ستارالعیوبه بعد ما انسان ها کوتاه نیایم و آدما رو خجالت زده کنیم درست نیست! بزار اگر باز تکرار کرد و دیدی داری اذیت میشی اونوقت باهاش صحبت کن نه اینکه برخورد کنی 

نه.میگم بیا با هم ببینیم.عکسه دیگه.البته این قسمتش که خودش میبینه دوست نداره شما ببینی منطقی نیس.یا ...

نه که هرروز بشینه ببینه ولی این چند سال اولین باره میبینم ازش

چکار کنم؟چطور فراموش کنم؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فراموش کن دیگه! دیگه چشمش ترسیده احتمالا دیگه اینکارو نکنه! میخوای حریم‌و حرمت و دوست داشتنتون به حا ...

اون مرورگر حذف کرده 

بقیه مرورگراش فارسیه اگه نگاه کنه بعدش حذفشون میکنه من که نمیفهمم 

نههه اصلا  تازه اگه بهش گیربدی کارخودش و‌میکنه ولی یواشکی اون‌موقع یواشکی و پنهون کاری بهش مزه ...

بارها بهش گفتم خودشم همیشه میگه خیانت خط قرمزمه 

الانم پنهونی نگاه کرده دیگه

اون مرورگر حذف کرده  بقیه مرورگراش فارسیه اگه نگاه کنه بعدش حذفشون میکنه من که نمیفهمم

خوب چرا داری پافشاری میکنی روی موضوعی که تو زندگیت نیست! داری پیش داوری میکنی داری خودخوری میکنی! تو فرض بزار روی اینکه اینکارو نمیکنه داری فرض رو میزاری روی بدترین حالت! به نظرم این خود خوریا درست نیست! همه روانشناسا میگن کندو کاو بیش از حد و گیر دادن های بیش از حد باعث فروپاشی روابط میشه همه انسان ها نقاط تاریک دارن بخوای گیر بدی نه تنها خوب نمیشه بدترم میشه! خوب شما وقتی دیگه نبینی این حرکت ازش چرا باید فرض بزاری روی اینکه داره انجام میده و قایم میکنه! عاقل باش و کمی به زندگیت فرصت بده دختر شاید اوضاع عالی شد و‌دیگه ندیدی هیچوقت

بیین فرض یه درصد بزار اینکه پیج هایی که برات اومد و برای اونم اومد تبلیغ بوده که با رفتن تو صفحه های اینترنتی براش باز شدن اینم نمیدونسته چجوری حذفشون کنه صفحات هی باز میشدن، آخرم زده کلش رو حذف کرده تا حذف شن!!!! 

من خودم مثلا یه چند باری دیدم شوهرم فیس بوکش باز شد تو فرند ریکوستهاش از پیج های اینجوری براش ریکوئست میومد بعد فهمیدیم که مشکل فیس بوکش بود که یکی از علایقش رو اشتباه یه کلمه انگلیسی زده بود که معنی اش بد میشد برای همین براش اینجوری میومد! خوب نباید پیش داوری کرد مخصوصا اینکه میگی اصلا وارد نیست روی اینترنت و کامپیوتر! 

و اینکه من خودم اصلا برام مهم نیست تو عصر امروز نمیشه اینترنت کنترل کرد ولی میدونم که همسرم وفاداره 

تو هم میدونی که همسرت دوست ذاره و وفاداره پس شک از دلت بیرون کن 

خوب چرا داری پافشاری میکنی روی موضوعی که تو زندگیت نیست! داری پیش داوری میکنی داری خودخوری میکنی! تو ...

سه ساعت باخودت حرف میزنم که چی عادیه بیشترا ادما میبینن همه جا پر شده از این چیزا 

ولی صبح که بیدار میشم عکسا میان جلو چشم اعصابم داغون میشه

خوب چرا داری پافشاری میکنی روی موضوعی که تو زندگیت نیست! داری پیش داوری میکنی داری خودخوری میکنی! تو ...

الان باچی سرچ میکنه ..مثلا گوگل فارسیه،باز که میکنی پایین صفحه زده یافته ها و اخیر و.. اکثرا اونو پاک میکنن ولی تو بالای صفحه یا سه نقطه هست یا اگر به روز کرده باشه دایره است.. اونو بزن ،زده فعالیت جستجو..اونو بزن یه صفحه باز میشه هرچی تاحالا سرچ کرده توش ذخیره شده