2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم اوایل از کاندوم بدش میومد ولی الان دیگه براش عادی شده بیشتر رو مخش کار کن جواب میده.بنظرم همه روش ها بجز کاندوم عوارض داره

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔

چرا همش باید با خانوما از خود گذشتگی کنیم با قرص و اینجور چیزا هزار جور بلا سر بدنمون میاد بگو اگه کاندوم استفاده نکنی رابطه تعطیل دیگه این مردا هم همه جیو واسه خودشون میخوانا

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
گلم فقط مواظب باش از سرد نشه مثل من😢😢😢😢

چیکار کنم،آزمونی دارم که باید حتما قبول شم ،زندگیم ب این قبولی بستگی داره،میدونمم حامله شم باید قید همه چید بزنم

بعد چندروز از قطع کردن پریود میشی

هرکی یجوره ولی نهایتا تا یه هفته بعد قطع قرص میشی

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

تنها چیزی که به نفع ما تنبلی تخمداناس فک کنم همینه چون ما با اینکه همیشه در اقدامیم باردار نمیشیم😑 من خودم الان یکسالو نیمه اقدامم هنوز باردار نشدم..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز