2777
2789
عنوان

طبيعي يا سزا

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 106 پست
من تو فاميلم هركي طبيعي زاييده ديوونه شده يكي از دخترا فاميلمونم كفت تيغ زدن بجه رو نتونستم زور بزنم ...

چه کمر دردی؟مال همه مثل هم نیست.من یک ساعتم کمردرد نداشتم

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...

من از وقتی زن عموم و خواهر شوهر و مامانمو دیدم که سزارین شدن و چه مکافاتی کشیدن تصمیم گرفتم درد طبیعی هرچقدرم باشه فقط طبیعی بزام!

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر داييم بود  و اينكه رفت زايشكاه دكتر خودش بياد كاراموز فرستادن بالاش تيغ بزنه مكه طرف ازما ...

اهان ببخشید ،اره دیگه زن مردم میدن دست ناشیا میگن ازمایشگاهیه اون بیچاره ام اذیت کردن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
والا دختر داييم ميگه رفتم طبيعي بعد تيغ زدن فرجو تا پشت كاراموز هم بودن عميق زدن بعدا تاالان وقتي مد ...

آخ آخ،بایدسریع بره براجراحی،عفونت همه جاشوبرمیداره گلم

من از وقتی زن عموم و خواهر شوهر و مامانمو دیدم که سزارین شدن و چه مکافاتی کشیدن تصمیم گرفتم درد طبیع ...

خاله منم پسربزرگش۱۶سالشه هنوز کمرش درد میکنه 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
اها من اولين بارمه استرس دارم اوايل موافق طبيعي بودم ولي تا فهميدم تيغ ميزنن نميخوام

ببین از هرکی بپرسی بهت میگه انقدررر اون لحظه درد کشیدی دیگه اون درد بخیه رو حس نمیکنی اصلا.انقدر دردا بزرگه که تیغ زدن پیشش گمه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
بابا ميگن تيغ ميزنن جلو عقب يكي ميشه بعد ميدوزن ديگه دوختنش چه فايده ادم بعدش جرات تكون خوردن دسشووي ...

طبیعی تو ایران یه جورایی سزارین از پایینه ولی اگه فیزیکت خوب باشه و بچه فیزیولوژیک بیاد طبیعی بهتره. البته خیلیا طبیعی زایمان کردت و راضی بودن ولی خیلیا رو هم دیدم که شدیدا پشیمونن چون با آمپول فشار و برش و زوری بچه رو کشیدن. 

چه کمر دردی؟مال همه مثل هم نیست.من یک ساعتم کمردرد نداشتم

ببين من از اون دسته ادمام كه تحملم زياده و زود رو پام وايميسم عملي داشتم كه كفتم بدتر از سز بوده تو ١٠ سالگيم برا مثانم 

ولي زود رفتم مدرسه معلماهم تعجب كرده بودن برا همين ميكم سز بهترمه جون سابقه سقط داشتم و زور زدم ٦ ساعت درد جيغو داد تازه كيسه ابش تركيد بعد شكم رويه بعد تازه تكه تكش اومد بيرون😢😔خيليييييي درد كشيدم خيليييييييي تحمل اونو نداشتم 

سزارین رحم و چن لایه از شکپ و برش میدن و میدوزن .نه رحم مث سابق میشه نه شکم.الان بیشتراز دوتا سزارین ریسکه .تیکه تیکه میشه رحم.و درنهایت هم چسبندگی لایه های شکم همراه با درد شکم پیدا می کنند.البته بعضیا.مامانم ۳تا سزارین داشت گهگاهی الان زیر شکمش تیرمیکشه

خوش اومدی آوای مامان😘😍
خاله منم پسربزرگش۱۶سالشه هنوز کمرش درد میکنه  

زن عمو من بعد ۱۶ سال که بچه سومشو سزارین شد هنوز که هنوزه به خاطر بخیه هاش پاش تو اتاق عمله!

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕