2777
2789
عنوان

زوج جوان و خوشبخت عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4718 بازدید | 79 پست
نمایش هم اگر باشه اما واسه خودش و شوهرش یه سرگرمی پیدا کرده که وقت و با همسرش به شادی داشته باشه&nbs ...

خب عزیزم ماهم وقت میذاریم ولی جارش نمیزنیم ،نمیدونم والا شایدم ما اشتباه میکنیم 

راستش اینطور عکسها بنظرم شخصیه و جاش تو فضای عمومی نیست و با اعتقادات منم جور نیست اما درمورد پس ...

واقعا رضایت خانواده و همراهی خانواده خیلی مهم چون اکثرا یه چیز میدونن که میگن

I'd walk straight through the bullet😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبختی که به عکس عاشقانه گرفتن نیست😐

همیشه باید وقتی حرفی میزنیم یا کاری انجام میدیم دور و برمونو یه نگاه بندازیم ببینیم کی اونجاست شاید یکی حسرتشو داشته باشه یکی آه بکشه یکی دلش بشکنه یکی زندگیش نابود میشه ازفکر خوشبختی من و مشکلات خودش.اگه بدونیم هرچی داریم ازلطف خداست دیگه از این کارا نمیکنیم😌😎

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
چقدر برای بعضیا بی اهمیت شده این مدل عکساشون همه جا و تو دید همه ی ملت باشه ،،بعدم دم از حفظ حریم شخ ...

هرکس یه سبک داره واسه زندگی خب اینا هم زیاد از این لحاظ واسش مهم نیست که تنشون دیده بشه 

زنی که عکسی بی حجابش رو تو فضای عمومی می‌ذاره که همه ببینند و بدتر از اون شوهری که غیرت حجاب زنش رو ...

ای بابا شوهرای اینا دیگه این پولا براشون مزه کرده 

با نمایش زن و زندگیشون بدون ذره ای تلاش صاحب همه چی میشن

فقط کافیه یه تبلیغ برن تو پیجشون واسه نصف ماهشون بسه

چه بسا خیلیاشون به لطف فالوئرهای محترم به ثروتهای هنگفتی هم  میرسن

به هرحال یک تفریح و سرگرمی ک انتخاب کرده بتونه با همسرش دوست باشه و نق نزنه سرش مدام  و باهم و ...

روانشناسها میگن اونایی که تندتند عکس خودشون رو  تو اینستا میذارن...

دلشون میخواد بگن خوشبختن ولی نیستن...

جاری منم تند تند عکس میذاشت ولی اخرش جدا شدن...

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
عزیزم هرکس روشی واسه تفریح با همسرش داره ایشون سعی کرده به سبک جدید و دور از نق زدن شوهرش و کنار خود ...

ولی باورکن لازم نیست همیشه زمان با نق زدن بگذره

واقعا الان اگرمنوهمسرم وقت خالی ای گیربیاریم اینقدررررر برنامه براش داریم ک باید برنامه ریزی کنیم ک اول کدومو انجام بدیم اینم بگم ک کیییف میکنیم از باهم بودن حتی اگر درحد دیدن ی فیلم باشه

فقط فرصتهامون کمه چون بچه کوچیک هم داریم

سعی کنیم خوب باشیم،حتی بدها هم خوبی رومیفهمن!🙄
خب عزیزم ماهم وقت میذاریم ولی جارش نمیزنیم ،نمیدونم والا شایدم ما اشتباه میکنیم 

به هرحال ایشون با اینکار که عکس بگیره وقت می ذاره هر کس یه سبک داره فک نمیکنم کسی گفته شما اهمیت نمیدین اما چرا دلخور میشین کسی از خوشی عکس بذاره؟بهتر از انرژی مثبت چی میتونه به شما بده این عکس؟

هرکس یه سبک داره واسه زندگی خب اینا هم زیاد از این لحاظ واسش مهم نیست که تنشون دیده بشه 

مطمئن باش زندگی ای که توش گناه باشه آخرو عاقبت درست و حسابی نداره 

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
زنی که عکسی بی حجابش رو تو فضای عمومی می‌ذاره که همه ببینند و بدتر از اون شوهری که غیرت حجاب زنش رو ...

عزیزم هرکس عقاید خودش و داره من نمیدونم دینش چی هست ولی ممکن طرف دینش فرق داشته باشه مثلا ارمنی باشن نمیشه گفت چرا فرق دارید 

به هرحال ایشون با اینکار که عکس بگیره وقت می ذاره هر کس یه سبک داره فک نمیکنم کسی گفته شما اهمیت نمی ...

من ازش بیشتر انرژی منفی گرفتم...یه شوهر بیغیرت که عکس بیحجاب رو اجازه میده بزاره پخش شه...

یه خانوم که اعتماد بنفس نداره و ارایش میکنه

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
2790
2778
2791
2779
2792