این دو نفرو خیلی خوشم میاد درسته اکثرا عکس می ذارن اما عکس هاشون اکثرا طبیعی و با چیزهای کوچیک هست و خیلی اور نیستن خیلی مهربونن با همدیگه درست هر زندگی مشکلات داره اما اینا آدمای معمولی ان که دارن قشنگ و طبیعی زندگی میکنن و عکس هاشون کمتر فیک هست عکس زندگی معمولی اما شاد سفر های معمولی اما شاد بعضی وقتا آدم میگه شایدم اون جور که میگن ازدواج بد نیست (پیجشون عمومی بوده )
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همیشه باید وقتی حرفی میزنیم یا کاری انجام میدیم دور و برمونو یه نگاه بندازیم ببینیم کی اونجاست شاید یکی حسرتشو داشته باشه یکی آه بکشه یکی دلش بشکنه یکی زندگیش نابود میشه ازفکر خوشبختی من و مشکلات خودش.اگه بدونیم هرچی داریم ازلطف خداست دیگه از این کارا نمیکنیم😌😎
من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
عزیزم هرکس روشی واسه تفریح با همسرش داره ایشون سعی کرده به سبک جدید و دور از نق زدن شوهرش و کنار خود ...
ولی باورکن لازم نیست همیشه زمان با نق زدن بگذره
واقعا الان اگرمنوهمسرم وقت خالی ای گیربیاریم اینقدررررر برنامه براش داریم ک باید برنامه ریزی کنیم ک اول کدومو انجام بدیم اینم بگم ک کیییف میکنیم از باهم بودن حتی اگر درحد دیدن ی فیلم باشه
خب عزیزم ماهم وقت میذاریم ولی جارش نمیزنیم ،نمیدونم والا شایدم ما اشتباه میکنیم
به هرحال ایشون با اینکار که عکس بگیره وقت می ذاره هر کس یه سبک داره فک نمیکنم کسی گفته شما اهمیت نمیدین اما چرا دلخور میشین کسی از خوشی عکس بذاره؟بهتر از انرژی مثبت چی میتونه به شما بده این عکس؟