2777
2789
خاک رس از کجا بگیرم این شربت رو از کجا

جفتشو از عطاری بخر گرونم نیست هر بسته خاک رس رو میخرم ۳ تومن با گلاب باید مخلوط کنی هفته ای سه بار بزنی ب پوستت ۲۰ دقیقه بذاری بمونه بعد بشوری هم جوشات میره هم جای جوشات کم کم محو میشه هم سفید تر میشی. شربت هم بری بپرسی از عطاری ها راهنماییت میکنن خونت رو کلا پاکسازی میکنه پوستت صافه صاف میشه هم جوش هم لک رو از بین میبره البته من ی قوطی کامل خوردم ازش بعد از غذا یک قاشق غذاخوری واقعا دیگه ی دونه جوشم ندارم خداروشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفتشو از عطاری بخر گرونم نیست هر بسته خاک رس رو میخرم ۳ تومن با گلاب باید مخلوط کنی هفته ای سه بار ب ...

حتما اینکارو میکنم عزیزم ممنونم از راهنماییت🙏❤️💐

اینم بگم جوشای من فاجعه بود حتی رواکوتان یا دکوتان هم خوردم ولی قطعش ک میکردم دوباره میریخت بیرون ولی الان دیگه با وجود هر غذای چرب یا استرسی ک بهم وارد میشه بازم جوش نمیزنم بیشترم بخاطر همون شربتست. میخوای عکسشو بفرستم برات؟

دکتر رفتم نتیجه ای نداد

دارو داد دکتر بهت؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
اینم بگم جوشای من فاجعه بود حتی رواکوتان یا دکوتان هم خوردم ولی قطعش ک میکردم دوباره میریخت بیرون ول ...

خیلی ازت ممنون میشم اگر این کارو بکنی منم همه راهها رو رفتم نتیجه نگرفتم ایشااله جواب بده رومنم

بله نزدیک یه تومن خرجم شد ولی هیچی به هیچی دکترشم خوب بود 

وای منم مشکل تورو دارم دیگه دکترم رفتم گفت مشکلی نداری پوستت چربه تا سی سالگی جوش میزنی ی قرصی داد هر روز دوتا باید بخورم وگرنه اثر نمیکنه من ماه رمضون چون روزه میگرفتم سختم بود معدمو اذیت میکرد نخوردم دوباره جوش زدم بعد دیدم از درون داغون میشم تا ۳۰ سالگی قرص بخورم دکتر دیگم رفتم باز بهم داکسی داد😑😑😑

کلافه شدم از دست جوشام نمیدونم سر ب کدوم بیابون بزارم😭

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍