2777
2789
عنوان

مو های زاید

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 55 پست
تو رو خدا نظر بدین.الان نصف موهای پام بلند شده ولی نصفشون خیلی کوتاهن.

تنها چیزی ک خوبه پودر واجبی هست اصلشم بگیر یعنی سُنتی نه صنعتی

یکم بد بو است ولی عالیه..

واجبی#  

نوره#  

هشتگ نگاه کن دستت میاد 

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها چیزی ک خوبه پودر واجبی هست اصلشم بگیر یعنی سُنتی نه صنعتی یکم بد بو است ولی عالیه..

از کجا باید بگیریم؟؟من عطاری هم رفتم از همین بسته بندی شده ها بهم داد

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
بعد واجبی یه دست میان؟ که بتونم بعدش که در اومدن با موم همرو بردارم؟

کلا سعی کن هفته یه بار با واجبی بردار به مرور نازک تر میشن خیلی بهتره از اپلاسیون..

رو هشتگ هم بزن طرز استفاده شو گفتم قبلا 

از کجا باید بگیریم؟؟من عطاری هم رفتم از همین بسته بندی شده ها بهم داد

من از یه جا آشناست میگیرم..

خب اگر سنتیه خوبه

باید بگردی پیدا کنی ..کیلویی بگیرید ک هی دنبالش نباشید

__

یه چیز دیگه من الان دلم قرمه سبزی میخواد کی جواب منو میده😭😭😭😭😭

شوهرم از بدن کاملا بدون مو بدش میاد .دوس نداره همیشه تمیز باشم.وگرنه یه جلسه رفتم..ولی ادامه ندادم

تنوع دوس داره 😂

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
اگه اینجوری باشه که خوبه.خسته شدم بخدا کلی درد میکشم موم میندازم بعدش بازم پاهام مو داره😣😑

من خودم چندسال واجبی یا همون نوره استفاده میکنم راضیم الان چون باررارم ویارم بده به بو حساسم؛ژیلت میزنم که خیلی ناراضیم..اون کجا این کجا

من از یه جا آشناست میگیرم.. خب اگر سنتیه خوبه باید بگردی پیدا کنی ..کیلویی بگیرید ک هی دنبالش نباش ...

یعنی بگم پودر موبر کیلیویی میخوام🤨🤨

والا خودمم دلم میخواد 😟😟

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂