2777
2789
عنوان

اولین متلکی که بهتون گفتن تو خیابون چی بوده!؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 140 پست
آبنبات لیس میزدیم با دوستم  پسره گفت کاش من جای ابنباته بودم 😩😐

بدترین نوعش همینه 😑

ما رفتیم بیرون داشتیم آب  میخوردیم آب معدنی هی دست به دست میشد یکی رد شد گفت خوشبحاا بطری آبه⁦\(゚ー゚\)⁩

من فقط تو نستم بگم عن فقط:|

هیچی به ذهنم نرسید بگم ⊙﹏⊙

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩
خوشکله.راهنمایی بودم🙊🙊

خوشگله مثل نقل و نباته تو دهن پسرا می‌چرخه😂

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیبیلو   من درسخون اصلا فکر این چیزا نبودم بعداز لیسانسم سیبیلامو ورداشتم دور لبم سفید شد &nbs ...

سیر زیبایی خاص  خودتو تکمیل کردی 😂😍

سیر زیبایی خاص  خودتو تکمیل کردی 😂😍

باورت میشه ، گاهی حسرت می خورم تا لیسانسمو گرفتم ی لاک پوست پیازی داشتم دوره ارشدم پیشرفت کردم ی رژ و مداد گرفتم دوره دکترا لباسمم فرق کرد، خدا رو شکر خدا ی زیبایی بهم داده بود ، وگرنه لولو بودم، فک میکردم درس بخونم چی میشه همین ک درسخون بودم تاییدم میکردند برام کافی بود ، ولی از درسم ب جایی نرسیدم

باورت میشه ، گاهی حسرت می خورم تا لیسانسمو گرفتم ی لاک پوست پیازی داشتم دوره ارشدم پیشرفت کردم ی رژ ...

ای جونم بحث دل داری نیست همش بهونس برا تغییر دادن زندگی به سمت چیزای خوب و رفتار خوب 

همینه که تغییر کردی برد کردی بنظرم 

خیلیا هستن تو جامعه هم میرن هیچی به هیچی همون که بودن می مونن هیچ فقط میگن همینی که هست 😂🤧

فکر می‌کنه شاهکار کرده 🤧😂