2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خمیر سوسک امحا بخر بزن جاهایی که سوسک رفت و امد میکنه گوشه کابینت و.... ریشه کن میکنه

عالیه این من خونمون تمیز تمیز ه ولی چون قدیمه خیلی زیاد بودن با این میر نسلشون منقرض شده هر چیز دیگه بزنی سوسک ها قوی تر میکنه

ببین از کدوم سوراخ در میان سوراخو ببند اگه گشتی پیدا نکردی  اگه خونه  مال خودتونه بگو بیا ...

پشت کابینتا کاشیه عزیزم فکر نکنم سوراخی داشته باشن، اصلا گیجم نمیدونم از کجا پیداشون شد احتمالا از فاضلاب اومدن

گلم اون سوسکی که تو میگی سوسک المانی ولی با یان چیزا نمیمیرن فعالیتشون شب من یه سمی گرفتم داخل دو لیتر اب حل کردم کل خونه سم زدم همشون مردن قبل از این هر سمی میزدم نمیمردن  تا این یکی. یکی از اشناها معرفی کرد

عالیه این من خونمون تمیز تمیز ه ولی چون قدیمه خیلی زیاد بودن با این میر نسلشون منقرض شده هر چیز دیگه ...

اره عالیه یه حشره کش هم هست بایوکیل این گیاهیه واسه انسان و حیوان و گیاه هم ضرر نداره اصلا هم بو نداره اینم واسه حشرات معرکه است نسلشون منقرض میشه ما مورچه داشتیم از بین رفتن کامل