2777
2789
عنوان

چطور حالیش کنم؟😭

214 بازدید | 16 پست

دخترم پیش دبستانی میرع بعد خانومشون هر هفته در مورد یه امام صحبت میکنه باهاشون اونام باید یاد بگیرن تو خونه تمرین کنن برن واسه مربی توضیح بدن حالا دخترم به اماما میگه خدا😭😭مثلا هفته پیش در مورد حضرت علی بود بعد این واسه من هی تعریف میکرد که خدا مهربونه اسم زنش فاطمه اسم پسر خدا محسن😭😭هر چی توضیح میدم بابا بگو امام خدا یع دونس اصلا تو مخش نمیره امروز اومده میگه یه خدایع دیگه داریم مظلوم زنش کشتش😭😭اون روز میگه زنگ بزن خدا باهاش حرف بزنم(منظور امام رضا)،،،دیگه از بس توضیح دادم دیوونه شدم،،،تازه وقتی نحوه شهادتشون ومیفهمه گریه میکنه که خدا رو با شمشیر کشتن😭😭😭مربیشم هی به من تذکر میده کله فعالیت کلاسیش عالیه خوبم کنفرانس میده فقط به جای امام میگه خدا

خنده های عصبی بین گریه خوده خوده مرگه کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک نمی کنی داری یکم زیاده روی می کنی 

چیکار داری بچه رو بزار بازی شو بکنه

چیزای که باید یاد بگیره رو سر وقتش یاد می گیره 

تو روحیه بچه تأثیر داره اینجوری داستان کشته شدن اماما رو می گی 

بزاریم بچه هامون بچگی کنن

زود یا دیر همچین چیزی دلیلش عدم تدریس صحیحه

نمیدونم خودم دیگه کم آوردم خودش واسه هر چیزی یه توضیح کوچیک میده میندازه جونه پدر و مادر ازشون انتظار زیادی داره

فک نمی کنی داری یکم زیاده روی می کنی  چیکار داری بچه رو بزار بازی شو بکنه چیزای که باید یاد ب ...

خب مربیش میگه بلد نباشه تو کلاس بچه ها مسخره میکنن اینم میاد هی میگه من ستاره میخام خانوم ستاره نداذ

اینو باید از مربیش بپرسی که چطور توضیح داده که بچتون طفلک سردرگم شده یهو مغز بچه کوچیک رو پر میکنن ...

آره مشکل اینه زمان نمیدن یه موضوع درک کنن هم زمان اون هفته حواس پنجگانه و استاندارد ونوشتن یک ودو وکشیدن مثلث وبهشون یاد داده،،،،به قول شوهرم خوبه نصف هفته تعطیل بودن وگرنه جدول مندلیف هم یاد میداد

اووو هرهفته یه امام واسه بچه کوچولو؟خوب اعتراض کنین بگین حجمش زیاده.حالااونم نوع شهادتشونم توضیح میده بچه ازازاین موضوع چی میخوادیادبگیره الان فقط باید نکات مثبت اخلاق امامان رویادبده اونم بالحن کودکانه

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
خب مربیش میگه بلد نباشه تو کلاس بچه ها مسخره میکنن اینم میاد هی میگه من ستاره میخام خانوم ستاره نداذ

مربیش اگه مربی بود این اجازه رو نمی داد به بقیه این کار و انجام بدن

دو اینکه اگه مربی مربی بود که یهو این همه اطلاعات تو تو چن روز به بچه کوچیک نمیداد که الان همه چیز برای بچه بشه علامت سوال

به نظرم اگه میتونی مربی و عوض کن اگه نه با هاش صحبت کن و  بهش بگو که بچه رو  سردرگم کرده با این کاراش و این اصلا مناسب نیست 

اووو هرهفته یه امام واسه بچه کوچولو؟خوب اعتراض کنین بگین حجمش زیاده.حالااونم نوع شهادتشونم توضیح مید ...

نمیفهمه بابا،،،امروز به بچه ها گیر داده بود بگید دشمن امام علی اسمش چیه هیچ کس بلذ نبود بعضیا میگفتن حضرت فاطمه😳خب بچن بلد نیستن بگن ابن ملجم تازه از مفهوم دشمنم خیلیا اصلا نمیدونن چیه،،،دخترم به من میگه مامان ما دشمن داریم؟میگم نه میگه آخ جون وگرنه با شمشیر مارو میکشت😱