گفتم اگه اینجابپرسم یامیبندنم به فحش یادستم میندازن رفتم تاپیکای سال ۹۱ همین سوالوپرسیده بودن اینقدرکاربرامودبانه ودلسوزانه جواب داده بودن حتی یه نفربدوبیراه نگفته بودحیف کاش الانم جوسایت مثل اون موقع بودنظرشماچیه
دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بیکسی دامن مامانشو محکم میچسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر میچسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
منم دیشب یه تاپیک زدم همشون مسخره کردن... منم بستم تاپیکو... فقط میخوان برا جمع کردن لایک مزه بریزن... انگار قراره بهشون چی بدن...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...