2777
2789
عنوان

یه سوال خصوصی داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 86 پست
خب جواب کاربرای سال ۹۱ رو ببین

برووو😂😂😂با مام ديگه حرف نزن...😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی دلیلش چیه؟ 

دلیلش لایک گرفتنه 

انگار بهشون کاپ قهرمانی میدن 

طرف بخاطر لایک گرفتن مسخره بازی درمیاره و بعد همه میان همونو که مسخره بازی درآورده لایک میکنن 

احمقها-را-بزرگ -نکنیم#  

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
زنده هستند . نمونه اش خودم . ولي جو سايت بد شده زياد فعال نيستيم 

اُه سلاااام

٨٨......چ بامزه🌹

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اینایه نمونش تاپیکای اون موقع روبخونیداصلاباهم اینطورحرف نمیزدن

شوخي كلدم ااااي بابااااا😂

میپرسی یا بریم؟

اينم نمونه ش لابد😂✋🏿

چون اون موقعها موبایل دست هر بچه نیم وجبی و هرعمله و اکله ای نبود واقعا الان نصف تاپیکای نی نی سایت ...

عمله؟ چقدر ادب داری

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

منم دیشب یه تاپیک زدم همشون مسخره کردن... منم بستم تاپیکو... فقط میخوان برا جمع کردن لایک مزه بریزن... انگار قراره بهشون چی بدن...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...