2789
عنوان

من میتونم...

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 18 پست
آره شنیدم ک فیتنس خیلی خوبه متاسفانه خونمون تو روستا هس.اینجام غریبم با زور اجازه دادن با جاریم بر ...

من کلا واسه تفریح میرفتم ولی یهو نزدیک ۳ کیلو کم کردم دیگه نرفتم چون بدجور لاغر شدم

خدایا به به حق علی اصغر امام حسین به همه ی منتظرا نینی سالم و صالح بده. تعجیل در فرج امام زمان صلوات..به زودی مامان میشم😙😍 

سلام عزیزم. من پیامت رو توی یه تاپیک دیگه خوندم که درمورد اضافه وزن نوشته بودی. من دو‌روزه که رژیم کتوژنیک گرفتم.

بنظرم برای شما هم میتونه خیلی مفید باشه. 

اینستاگرام داری چندتا پیج معرفی کنم بری ببینی انگیزه بگیری؟ من خودم هر شب میرم عکس های قبل و بعد از رژیمو میبینم که انگیزه بگیرم.

اگه سوالی هم داشته باشی تا جایی که بتونم کمکت میکنم.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیزم. من پیامت رو توی یه تاپیک دیگه خوندم که درمورد اضافه وزن نوشته بودی. من دو‌روزه که رژیم ک ...

سلام عزیزم راستش ی مدته نت گوشیم خراب شده اصلا نمیتونم تو گوگل برم.بخاطر همین نیومد.اینستا ندارم‌اما خیلی تو گوگل میرفتمو این رژیمارو نگاه میکردم.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز