2789
قبل اینکه نامزدت بفهمه برو دکتر زندگیتم خراب نکن ،حرفمو جدی بگیر لطفا توتاحالا چطوری بااین حالاتت کن ...

فقط تحمل کردم بخدادارم دیونه میشم هرلحظه مرگودیدم الانم خیلی غصه دارم

توروخدایعنی منجربه مرگ میشه ببین من چن وقته سرم سمت چپ فشارزیادی توشه ونبضشوحس میکنم آزارم میده اینم ...

نه عزیزم نترس مال تو سطحیه من درمورد اونایی گفتم که مریضیشون حاده که اونم بندرت فقط خواستم جدی بگیریش اما خودتم باید به خودت کمک کنی اول بید تنفس عمیق بکشی مغزتو ازهرچیز استرس زایی دور کنی وازچیزی نترسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم نترس مال تو سطحیه من درمورد اونایی گفتم که مریضیشون حاده که اونم بندرت فقط خواستم جدی بگیری ...

میدونی اگه یبارمیمردم خوب بودبدیش اینه شب وروزاذیتت میکنه خیلی بده خیلی

همیشه به خودت بگو که همه چی آرومه ومشکل مهمی ندارم که بخوام خودمو انقد زجربدم بخدا دنیاارزش ناراحتی نداره نه وسواس فکری داشته باش نه ازچیزی ناراحت شو سعی کن همیشه آروم باشی وشاد اینجوری خیلی تودرمان خودت کمک میکنی

میدونی اگه یبارمیمردم خوب بودبدیش اینه شب وروزاذیتت میکنه خیلی بده خیلی

اتفاقی نمیفته اصلا نترس خوهر دوست من بیست سال پنک داره ولی اگه معدت آذیت میشه ازگیاهان دارویی هم میتونی استفاده کنی اکثرا دمی هستن

[QUOTE=110668096]همیشه به خودت بگو که همه چی آرومه ومشکل مهمی ندارم که بخوام خودمو انقد زجربدم بخدا دنیاارزش ناراحتی ...[/QUOT حق باتویه  نامزدم آدم شادوسرحالیه دلش میخوادمنم مث اون باشم شمااهل کجایی دکترخوب سراغ داری؟

[QUOTE=110668096]همیشه به خودت بگو که همه چی آرومه ومشکل مهمی ندارم که بخوام خودمو انقد زجربدم بخدا ...

من تهرانم دوستم تبریزه که میرفت پیش یه دکتر خوب خداروشکر الان خیلی کنترل کرده ،شما کجایین؟اگه کمکی خواستی بهم بگو عزیزم