2821
2789
پنک یه بیماری روحیه دوستان 

دلم میخوادازته دلم گریه کنم ولی هیچکی نیس باهاش درددل کنم نمیتونم پیش نامزدم خودموضعیف نشون بدم چون میترسم زده شه وخونوادم هم که نمیتونم چون میدونم خیلی ناراحت میشن خیلی تنهام ومریض

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی مخم بیچاره داشت ترک برمیداشت گفتم چطوری پنکیک بیدارم کنه یا پنکک😐☹😳😡😁🖐

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
یکم بیشتر توضییح بده ببینم چجوریه منم گاهی وقتا از درد ی قسمت از بدنم از خواب بیدار میشم‌

نه اینانیس اضطراب شدیده که قلب ومعده وسروهمه جاروعصبی میکنه

دلم میخوادازته دلم گریه کنم ولی هیچکی نیس باهاش درددل کنم نمیتونم پیش نامزدم خودموضعیف نشون بدم چون ...

خدابهت کمک کنه عزیزم تحت درمانئ.قرصاتو باید سروقت بخوری،بهتره همیشه باآدمایی که بهت شادی میدن رفتو آمدکنی ازفکروخیال وتنش دوری کن

خدابهت کمک کنه عزیزم تحت درمانئ.قرصاتو باید سروقت بخوری،بهتره همیشه باآدمایی که بهت شادی میدن رفتو آ ...

دارونمیخورم بااین حالم عروس میخوام بشم داغونم خیلی ناراحتم

اگه نمیدونی چیه خداروشکرکن

اره نمیدونم واقعا... اصلا فک کردم سرکاریه تایپیک.. ایشاللهزود خوب شی از ته دل برات ارزو میکنم... 

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

وای من یه بازی دارم اسمش کوییز پنیک هه گاهی یهو آلارم میده ینی بیا باهام بازی کن.. یه لحظه فک کردم اونو میگی اسی    

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اره نمیدونم واقعا... اصلا فک کردم سرکاریه تایپیک.. ایشاللهزود خوب شی از ته دل برات ارزو میکنم...&nbs ...

ممنونم به امیدخداتاالان که خوب نشدم نمیدونم چم شده