2777
2789
من زوری میبوسم هم دستشو هم پاشو

منم هواسش نباشه میبوسم اما تا حالا جز پای خواهرزادم پای احدی رو نبوسیدم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم چند وقت یع بار میبوسه ولی هیچ وقت به معنیش فکر نکردم اما همیشه وقتی خیلی خستم وکار کردم میبوسه پس یعنی قدر دانی،،،ولی من اصلا دوس ندارم من بوسه پیشونی رو خیلی دوست دارم

بابام اونموقعه هر روز صبح پیشونیمون ومیبوسید بعد میرفت سرکار اسمشم گذاشته بود بوسه پولداری بهمون میگفت بیاین بوسه پولداری بدین میخام برم سرکار😂

شان و جایگاهمون انقد در نظرشون بالاس ک میگن نبوسید ما فقط باید ببوسیم!

منم یبار خواستم مثل خودش ببوسم نزاشت منم صورتشو بوسیدم الان دیگه دستشو نمیبوسم همیشه هم تو ذهنم سوال بود که چرا نزاشت مرسی که گفتی 

شوهر من خيلي پروعه دستمو بوس كه ميكنه دستشو مياره ميگه نوبت توعه❤️😂🤦🏼‍♀️

یاد دوران عقدم افتادم دفه اول بوس کرد دستمو دفه دوم بوسید و گف تو نمیخای دست منو بوس کنی🤣🤣😐😐😐😐

منم یبار خواستم مثل خودش ببوسم نزاشت منم صورتشو بوسیدم الان دیگه دستشو نمیبوسم همیشه هم تو ذهنم سوال ...

بد ب دلت راه نده از عشقه ک نمیذاره

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود