2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 46 پست
چرا جداست .. بازم میترسم پاشن بیان

اصلا راه نده 

بع همسرت از الان باید بگی اگر گفت رسم بگو رسم و کار ندارم خجالت نمیکشی دیگران بیان منتظر باشن کارت تموم بشه 

بعدش مگه طرف میخواد بره سرویس بهداشتی ک ۱۰دقیقه ای تموم کنه ؟

خیلی قاطعانه باهاش حرف بزن و بگو ک کلا اون شب باید طول بکشه اینا بخوان بیان من نمیتونم راحت باشم و تا نرن نمی ذارم کاری کنی 

I'd walk straight through the bullet😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سریا همچین کلاس میزارن و اخ و پیف میکنن ک وای نه مگ میشه بیان پشت در کار اشتباهیه ولی هنوزم خی ...

ولی بخدا خیلی بده .. اون عروس بیچاره زهرش میشه همه چی تو اون همه استرس و وحشت ..

💏🎀 ۱۱ تیــــر ماه ۹۹ بعد از سختیا تو #کرونا عروس شـــدم 🎀💏
اگ عروس اونشب پری باشه چیکار میکنن؟؟؟؟

خودمم پریم میخوام قرص بخورم 

ولی اون شب جای این کارا نیس واقعا

اصلا راه نده  بع همسرت از الان باید بگی اگر گفت رسم بگو رسم و کار ندارم خجالت نمیکشی دیگران بی ...

غیر مستقیم بهش گفتم .. حتی قرار شد تا اونجایی که بشه اونشب خبری نباشع

كدوم استان هستين؟ 

کرمانشاه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
به نظرم پری باشی خیلی بهتر از کل کل کردن با اینجور ادماس..جدی میگم..شبت خوش

خداروووشکر که تو خانوادمون نیست ..

شب شمام اروم

مثلا اگه عروس يه مدلى بود ك خون نداشت دستمالو خالى ميارن خب؟ 

نمیدونم تا حالا به اینش فکر نکردم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
همى الان ك من يه خواستگار كرمانشاهى دارم بايد اينو بفهمم؟!😭 همه كرمانشاهيا رسم دارن؟ اينا كردن  ...

خخخخ...خودتو اماده کن😈