2777
2789
اره خدایی خیلی ناراحتم در حد دغ کردن بغض دارم ترسیدم بگم همه بیان بگن چقد گدا ۵۰ تومن چیه مگه

حق داری ناراحت بشی ۵۰هزار زیاد نیست ولی میتونستی یه سری چیزا بخری باهاش 

اگه دوست  داری به صلوات بفرست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گردنبند گم کردم، تو خونه، با اینکه از اون خونه رفتیم همش فکر میکنم شاید بین وسایلم مونده، همش ذهنم پیششه چون هدیه عزیزی بود و مخصوصا وقتی عکسایی که اون گردنبند تو گردنم هست رو میبینم غصه میخورم. 

نه پنجاه تومنم پولی واسه خودش درسته همه چی گرون ولی پولو راحت نمیشه به دست اورد 50 هم پول زیادیه

ا ه میخواستم ببرم قسط این ماه لباسمو بدم کیفم و خونه مادرشوهرم جا گذاشته بودم آوردم دیدم پولم نیست خجالت میکشم از مادرشوهرم بپرسم شاید خونشون افتاده میترسم سو تفاهم پیش بیاد

اره خدایی خیلی ناراحتم در حد دغ کردن بغض دارم ترسیدم بگم همه بیان بگن چقد گدا ۵۰ تومن چیه مگه

گدا و پولدار نداده.پول عرق ریخته شده و زحمت کشیده شده سخته گم کردنش ...مخصوصا تو این زمونه که یه ریالم یه ریاله☹

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بابام ی تومن جیبش بود پول نقد لازم داشتیم اونم هشت سال پیش که پول به درد بخوریربود اومد خونه نبود 😂😂

ی صلوات برای حل مشکلم مهمونم کنید😞....روزی که از تو جداشم روز مرگ خنده هامه 😭😭😭
اع یعنی از اون موقع دیگه کم نکردی؟

چرا ولی مثلا دوهزار واینا.زیادتر نه.ولی یه  دستبندم ۸ گرمه تومرکرخرید افتاد از دستم با درآوردن دستکشم. رفتیم سه چهارتامغازه رو دیدیم یهو دیدم نیست. یه ذره فکرکردم یادم افتاد گوشه یه صندلی بود که دستکشمو درآوردم فکر کن یه ربع گذشته بود بدو بدو رفتم از دور برقشو دیدم هنوز همونجا بود گوشه صندلی. الان چهارتومن قیمتش هست

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶