2777
2789
عنوان

تا خورد زدمش .دلم خنک نشده هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 2720 بازدید | 105 پست
وای خواهرخدا بدادت برسه ولی  اوفی خوب زدی  منم میزنم ولی ۱ساعت بعدش ک میخابه یا اروم میشه ...

باعث و بانیش خودتی ..میخاستی اونلحظه ک با شوهرت حال می کردی و خدا این بچه سالم و داد ب این چیزاشم فکرمی کردی

معذرت خیلی اعصابم خرد کردی .. گناه داره نزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونموقه ک داشتی عشق و حال میکردی نق میزدی کسی نزد تو دهنت الان میزنی این بچه رو؟؟ میخاستی نیاری شاید ...

مگه این بچه رو ساخت تنهایی ک دارین سرزنشش میکنین

چرا همش باید همه کاسه و کوزه ها سرزنا شکسته شه?

کلا عادتتون شده

میگن «گرخواهی رسوای عالم نشوی همرنگ جماعت شو» ولی من میگم«حاضرم روزی صددفعه رسوا شم اما هم رنگ این جماعت گرگینه نشم»•••
بخدا تیمارستان راهم نمیدن وگرنه خودم بهتر از همه میدونم متعلق ب اونجام خاهر جان اینقدر گذیه کردم بر ...

خب چرا با این وضعیت بچه داری میکنی 

بده ب یکی ک سالمه 

اون بچه بزرگ میشه یادش میمونه

when trust is broken... sorry means nothing ...
وای خواهرخدا بدادت برسه ولی  اوفی خوب زدی  منم میزنم ولی ۱ساعت بعدش ک میخابه یا اروم میشه ...

هنرمند#  :/

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩
انصافا همه ی شماهایی که دارید شماتت میکنید بدوبیراه میگید کوچیک که بودید از مادرتون کتک نخوردید!!!یع ...

چرا باید کتک بخوریم😐یعنی انقد طبیعیه واستون؟؟؟؟

خدایا رحم کن ب ما با این ادمای تو سری خور

انصافا همه ی شماهایی که دارید شماتت میکنید بدوبیراه میگید کوچیک که بودید از مادرتون کتک نخوردید!!!یع ...

چرا من خوردم یبار از بابام یبار از مامانم ولی کار اوناروهم تایید نمیکنم اشتباه کردن بچه ای ک خودش تو وجودش هیچ نقشی نداره نباید شماتت بشه تاوقتیکه دست چپ و راستشو ازهم تشخیص بده

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

خدا مادرتو‌بذاره وسط دل بهشت .آی گفتی 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
مگه این بچه رو ساخت تنهایی ک دارین سرزنشش میکنین چرا همش باید همه کاسه و کوزه ها سرزنا شکسته شه? ک ...

الان استارتر کتک زده ن باباش الکی نپیچونین دوتا چیزو ب هم...تنها یا با کسی مقصر اون بچه ک کتک خورده نیس میخاس رابطه نداشته باشه حامله نشه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
الان استارتر کتک زده ن باباش الکی نپیچونین دوتا چیزو ب هم...تنها یا با کسی مقصر اون بچه ک کتک خورده ...

مگه دست خودشه ک حامله نشه😐😐

وقتی شوهرش بچه بخواد مگ میتونه بگ نه هان بهم بگو

میگن «گرخواهی رسوای عالم نشوی همرنگ جماعت شو» ولی من میگم«حاضرم روزی صددفعه رسوا شم اما هم رنگ این جماعت گرگینه نشم»•••

اینجا یه کابر هس ب نام مرمری همیشه ب یادشم مادر نمونه واسه ۲ قاشق غذا خوردن پسرش ۳ و ساعت و نیم وقت میزاره 

چقد سختی چقد عذاب ب خاطر پاره تنش 

اونم مادره تو عم مادری

باعث و بانیش خودتی ..میخاستی اونلحظه ک با شوهرت حال می کردی و خدا این بچه سالم و داد ب این چیزاشم فک ...

خاهش همه میگن حالا شما یکی معذرت میخای عیب نی شمام بگو

من خودم هم میدونم کارم خیلی زشته و‌بد و‌وحشینانه و چمدونم‌ه چی‌ک‌هر کدومتون بگین هست ولی اون لحظه حتی نمیتونم خودمو‌کنترل کنم چ برسه بچمو

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
مگه دست خودشه ک حامله نشه😐😐 وقتی شوهرش بچه بخواد مگ میتونه بگ نه هان بهم بگو

بعله وقتی اعصاب و شرایط ندارین بگین ن اگرم نمیتونین ن بگین حداقل رفتار درست داشته باشین ادم بابت ی بوته ک میکاره تو باغچه ی خونشم مسئوله چ برسه ب ی آدمیزاد...الان بچه رو ک بزنن ساکت میشه؟ ساکتم بشه تو ناخودآگاهش می مونه افسرده و عصبی میشه کل زندگیش همینطوری میره جلو