منم فهمیدم دوقلوی خیلی گریه کردم و ترس داشتم ولی هنوز یکی قلبش تشکیل شده یکی هنوز تشکیل نشده دکتر گف ...
انشاله ک برای شما سالم باشه.من دوقلو هم باشه شکر میکنم با سختیش.ولی چون من دخترم هنوز کوچیکه و من اقدام کردم برام سخته دوقلو.من حتی بزور دوفاستون پری شدم.ولی فقط لکه بینی خیلی کمه.یعنی بنطرتون این ماه قرص خوردم میشه؟
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
بسچار به خدا.به من دکتر گفته بود رحمم خشکه نمیتونم بشم تا قرص بخورم اما ظاهرا هستم
من دارم گرمی میخورم.این ماه بزوز دوفاستون تا دوروز پری کم از لکه بینی بیشتر بود.تو 3روز ک لکه فقط..تازه گرمی هم زیاد خوردم.2ماه متفورمین میخورم.این ماه قرص کلومیفن و لتروزول سرخود خوردم انشاله ک بگیره
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️