هانا6976 مدیر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 عنوان با سلیقه ها 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 20 پست دوستان به نظرتون ساعت چ مدلی بگیرم بهتره؟؟ دیواری یا ایستاده یا کنسول دار من خودم کنسول دار سفید خیلی خوشم اومدش نظر شما چیه؟ 😍عکس میزارم ولی دقیقا کپی این مدلا نه من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿 1398/08/10 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرش_قرمز عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 6202 وای نهههه این شلوغ پلوغا رو نگیر دیگه خیلیییی قدیمی شدهمن خودم ساعت چوب میپسندملوازمم چوبیه همشاگه خونه از خودتونه و بزرگه کنسولی بخر وگرنه دیواریرنگ لوازمت اگه سفیده که سفید بخر
baran_delbar عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 1812 دیواری هیچوقت از مد نمیره و همیشه شیکه بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
هانا6976 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 وای نهههه این شلوغ پلوغا رو نگیر دیگه خیلیییی قدیمی شده من خودم ساعت چوب میپسندم لوازمم چوبیه همش ... خونه برا خودمون نیست 😣 آره دیواری هم مدلای خوشگل خیلییییی هست من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
فرش_قرمز عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 6202 خونه برا خودمون نیست 😣 آره دیواری هم مدلای خوشگل خیلییییی هست پس نخر وبال جونت میشه الکیدیواری شیکترهاصلا الان دیگه زلم زیمبو خیلی مد نیستخونه های خلوت شیک تره
هانا6976 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/01 تعداد پست: 5408 پس نخر وبال جونت میشه الکی دیواری شیکتره اصلا الان دیگه زلم زیمبو خیلی مد نیست خونه های خلوت شیک ... آره دقیقا... مرسی عزیزم😘 من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿