2821
2789
عنوان

چی کار کنم چهره ام سن بالا به نظر بیاد؟ کلا سنم توی ظاهر بره بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 63 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😒😒😒😒😒😒

من 18 سالمه اونوقت همه فکر میکنن بیست و خورده ای هسم! 

البته به خاطر ارث و یه خورده مشکلات و.... موهام سفید شده😞

جان را چه خوشی باشد، بی صحبت جانانه 😔💔

بیخیال حرف مردم خداشکر کن برا چهره ای ک خدا بهت داده واسه چیزی ک هستی خداروشکر کن ...هر طوری باشی مردم راجب یه فکری میکنن تو اهمیت نده و خودتو دوست داشته باش حتی اگه بیبی فیسی جنبه های مثبتشو ببین و لذت ببر از زندگیت بجای شکایت از نوع چهرت

موندنی با لگد نمیره،رفتنی با خواهش نمیمونه...

یکی تو مدرسه ما بود چند روز پیش داشتم عکسا الانشو با شوهرش میدیدم کنار شوهرش فکر میکنی مامانشه. حداقل 20 تا 25 سال بیشتر از سن واقعیش میزنه. شوهرشم خوشگله. ولی انقد دختره اعتماد بنفس داره  حداقل 20 تا عکس 2 نفره داره پروفایلش. هر جوری هستید خدارو شکر کنید و اعتماد بنفس داشته باشید

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
این که خوبه خواستی پز بدی خخخ

نه خیر الان اعصابم خط خطیه بخاطرش

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   
من قیافم شبیه جنین هاست برین بمیرین حسودا😂😂😂😂😂😂😂😂

من توشکم مامانمم 😁😂😂😂😂

حسودنباشیم#  

هجوم_موج_جدیدی_ازجنین# _فیس_ها   ‍ ‍ ‍ 

بدنیانیومده_فیس_ها#  

سلامتی_نطفه_فیسای_بی_# ادعا‍ ‍

😎

همه از خداشونه که😂 دکلره پایه کن موهاتو😂😂😂😂 پیر میشی لامصب😐

اولا مجردم 😭😭😭دوما ما شانس نداریم دکلره میکنیم بیبی تر میشیم😐

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   
قدیما زیرپوستی میدادن🙄

بله؟ 

من توشکم مامانمم 😁😂😂😂😂 حسودنباشیم#   هجوم_موج_جدیدی_ازجنین# _فیس_ها    ...

اب و هوا اونجا چطوره؟ کی ب دنیا میای ؟       

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
فقط عکس لطفا

عکس حاضرم بدم اما میترسم آشنا دربیاد یکی 😂