2777
2789
چجوری شرو کنم براش

اول باید بگی به نظرم مامان من یه کار اشتباهی کردم و الان پشیمونم و از اینا بگو 

سعی کن اعتمادشو جلب کنی و مطمئن شی به کسی دیگه ای نمیگه بعد خیلی اروم براش توضیح بده 

!! It's me

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول باید بگی به نظرم مامان من یه کار اشتباهی کردم و الان پشیمونم و از اینا بگو  سعی کن اعتمادش ...

حالا بنظر شما اون پسر به قوما من چیزی میگه یا از ابروش میترسه

حالا بنظر شما اون پسر به قوما من چیزی میگه یا از ابروش میترسه

به نظر من اگه بخواد بگه برای خودشم بد میشه چون ابروی خودشم وسطه 

تازه تو تاپیک قبلیتم گفتی ازش فیلم داری پس هیچ غلطی نمیتونه بکنع

!! It's me

[QUOTE=110579116]به نظر من اگه بخواد بگه برای خودشم بد میشه چون ابروی خودشم وسطه  تازه تو تاپیک ...

میتونی زرنگ باشی تا خواست ابروتو ببره یا اگه خدایی نکرده برد تو فیلماشو پحش کن تا ادب شه

!! It's me

میتونی زرنگ باشی تا خواست ابروتو ببره یا اگه خدایی نکرده برد تو فیلماشو پحش کن تا ادب شه

درسته . ولی من میخوام گوشیمو بدم به پدرم و بگم ک گوشی نمیخوام و سیمکارتمو هم که میخوام بسوزونم . چجوری فیلماشو نگه دارم؟؟؟

درسته . ولی من میخوام گوشیمو بدم به پدرم و بگم ک گوشی نمیخوام و سیمکارتمو هم که میخوام بسوزونم . چجو ...

چرا میخوای همچین کاری کنی اینجوری اگه خدایی نکرده رف نادرستی پسره دربارت زد باید پیاماشو و حرفاشو داشته باشی

سیمکارتنو فقط یبسوزون به نظرم

!! It's me

تو چیز خاصی بهش گفتی؟ یا چیز بدی؟ 

اره من بخاطر اینکه با اون لج کرده بودم تو روبیکا رفتم زیر پست ی پسر چیزا عاشقانه نوشتم . اون از صحفه عکس گرفته و داره .... بهش چیز بدی نگفتم ولی گفتم که دوست دارم و از این چیزا....