2777
2789
عنوان

طول سرویکس

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 22 پست

چرا واسه من نه تو سونو ان تی گفت نه انومالی.دکترم هروقت بررسی میکنه اصلا نمیگه فقط،اسم جفت میاره😥

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مال ۳۰بودکمترشداستراحت مطلق شدم تاپیکاموبروبخون کمترنشی خوبه

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
مرسی که جواب دادی عزیزم  برای منم دعا کنین  با ۳۱ استراحت مطلق هم‌نشدین ؟ میشه بهم بگی‌ ...

نه استراحت مطلق نبودم. نسبی بود استراحتم  هفته 17 بهم گفتن بعد دیگه نمیدونم.ایشالله به سلامتی زایمان کنی

حتما مسکلی نداری خودش چک میکنه ولی خودش ازش بپرس حتما 

یه دکتر مزخرفیه اصلا جوابمو نمیده فقط،سر تکون میده از دستش خسته شدم😥بیشتر بخاطر اینکه دوتا سقط،داشتمو و دوسال تحت نظرشم باهاش موندم چون واسه حلوگیری از،سقط،یه امپولایی باید بزنم که فقط،این جرئت نوشتنشو داره 

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
یه دکتر مزخرفیه اصلا جوابمو نمیده فقط،سر تکون میده از دستش خسته شدم😥بیشتر بخاطر اینکه دوتا سقط،داشت ...

انوکساپارین منظورته؟؟؟

منم اونارو میزنم الان انقد روتین شده راحت میدن همه دکترا 

انوکساپارین منظورته؟؟؟ منم اونارو میزنم الان انقد روتین شده راحت میدن همه دکترا 

نه سرم هموگولوبین (آی وی آی جی)

انوکسا که راحت گیر میاد