2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 18 پست
پیاده روی میکنم ولی انگار زیاد رو من تاثیر نداره

روزی یه ربع زیر دوش آب مایل به داغ برو زیر دوش قر بده و سر سینه هاتو ماساژ بده، آروم بشین پاشو برو پله بالا پایین برو،من با این روش تو ۴ روز دهانه رحمم ۵ سانت باز شد و به معاینه اولیه دکتر هم نرسید

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
واسه من که دوسانت باز بودم انگار قراره با امپول فشار زایمان کنم اخه درد زیادی ندارم

بالاخره یه مقداری باز شده همونم خوبه،،امید داشته باش ک باز میشه،،،تحرکتو  خیلی زیاد کن روزی دو سه ساعت پیاده روی کن

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا منم حتما اینکارو میکنم ممنون از راهنماییت❤

خواهش😊

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍