2777
2789
عنوان

سوپ ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 39 پست

سیب زمینی چنتا نگینی خوردکن

ی پیاز نگینی ریز خورد کن

هویج نگینی ریز خوردکن

نخودفرنگی اگ داری یکم بریز

اینارو بریز تو قابلمه +اب +مرغت +زردچوبه بزار جوش بیاد بعد رب اضافه کن یکم ابش بزار کم شه بعد جعفری و گشنیز  گشنیز سعی کن زیاد نباشه  ریز خورد کنشون و ب سوپت اضافه کن + ی نصفه کره پاستوریزه بریز خوشمزش میکنه بعدد نمک فلفل بزن با شعله کم بزار خودش جا بیفته دیدی مرغت پخت میتونی در بیاریش ریش ریش کنی دوباره بندازی تو سوپت دیدی سوپت جا افتاد رشته سوپ اضافه کن وقتی پخت خاموش کن

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بعدش جي اولين باره سوب درست ميكنم

رون مرغ رو با اب و پياز بدار قشنگ بپزه درحدي كه بشه ويش ريشش كرد كامل بپزه

بعد دربيار ريش كن از اون ور هويج و ذرتتو بريز تو همون اب مرغ بذار نيم ساعت قل بزنه بپزه بعد ريشه هاي مرغ رو برگردون توش هم بزن اگه ورميشل داري اضافه كن اگه نداري هم مهم نيست به سيب زميني كوچيك نگيني كن با هويج وذرت بريز تو اب مرغ درهرصورت اخرش بذارغليظ بشه و ابش كشيده بشه، اخرشم سبزيها رو بزن و خامه بزن خاموش كن

چون سرماخوردي من ادويه هارونگفتم بزني دست خودته💕 ايشالله بهتر بشي وقت خوردن ابليمو تازه بچكون توش ويتامين ث داره😇🙏🏼 خوردي منم دعا كن

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
خوشمزه ميشه؟؟؟ اخه من ويارم دارم داغونم بوش ميخوام خوب باشه بوش خوب باشه بااشتها ميخورم

اره عدس ی مشت بزن خوبه ن خوب میشه رشته سوپ بزن 

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
خوشمزه ميشه؟؟؟ اخه من ويارم دارم داغونم بوش ميخوام خوب باشه بوش خوب باشه بااشتها ميخورم

سليقه ايه من عدس با مرغتو سوپ خوشم نمياد

اهان قارچم اگه داري اخراش خورد كن بريزخوب ميشه

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼