شیدا۲۰ مدیر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 176 عنوان تیپم چطوره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 3298 بازدید | 153 پست عکس میزارم 1398/08/10 | 00:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حس_یخی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 30536 خخخخخ خوبه كه اين نگاه من نسبت به حال اين روزاي جامعه است كرك و پرام ريخته 😂😂😂😂😁 گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است... باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 خوبه عزیزم حتما که نباید عجق وجق باشی یکی از اینایی که اینجا ایراد گرفت از تیپت قبلا عکس تیپش رو چندبار گذاشته مثل پیرزنا لباس میپوشه بعد به شما میگه تیپت بده😫😫😫 گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
پريسابانووووو عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 4985 کی دلتو میشکووووووونه؟😡 هاااااااااا؟😡 فقط اسم بده 😠 قربونت برم يه ازخدابيخبرچون ني نيم دختره ازقصداستوري ميزاره هركي پسرداره غم نداره اخه خودش بچش پسره يعني ازخدانميترسن😞😭😭😭😭 😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
دلاویز_67 عضویت: 1392/04/17 تعداد پست: 5870 قربونت برم يه ازخدابيخبرچون ني نيم دختره ازقصداستوري ميزاره هركي پسرداره غم نداره اخه خودش بچش پسره ... توام واسه دخترت بزار
dushize_hana عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1216 خوبه عزیزم حتما که نباید عجق وجق باشی یکی از اینایی که اینجا ایراد گرفت از تیپت قبلا ع ... الان میادبرات 😂😂😂😂
پريسابانووووو عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 4985 قربونت😍۳۶البته دی ماه ۳۶ میشم واقعاماشاالله به ٢٠ساله هاميخوري 😊 😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
حس_یخی عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 30536 قربونت برم يه ازخدابيخبرچون ني نيم دختره ازقصداستوري ميزاره هركي پسرداره غم نداره اخه خودش بچش پسره ... عه مگ بارداری؟😍😍مبارکهههه فداتبیخیال باو توام استوری بزار: روی بال فرشته ها نوشته هرکی دختر داره جاش وسط بهشته 😉😉 گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است... باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...
lenza عضویت: 1396/04/25 تعداد پست: 2510 واقعاماشاالله به ٢٠ساله هاميخوري 😊 مرسی عزیزم لطف داری از بس شیطونم هیشکی باورش نمیشه ولی موهام به ۶۰ ساله ها رفته جوگندمیه 😢 خداجونم بخاطر نی نی خوشقدمی که بهم دادی ممنونم🙏😍🙏
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 الان میادبرات 😂😂😂😂 من که اسم نیاوردم🤣بخدا اعتماد به سقفی دارن بعضیا تیپ استارتر خیییییلی از اون بهتره بعد اومده ایراد میگیره هرکی ندونه فکر میکنه چقدر خوش تیپه 😆😆 گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
پريسابانووووو عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 4985 عه مگ بارداری؟😍😍مبارکهههه فدات بیخیال باو توام استوری بزار: روی بال فرشته ها نوشته هرکی دختر داره ... نميدونستي عزيزم مگ اره باردارم ممنون عسلم ازاين حرص ميخورم همين شعروبرعكس كرده به جادخترنوشته پسر😐😐😐😐😐 😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
حلما66 عضویت: 1395/02/24 تعداد پست: 24537 نميدونستي عزيزم مگ اره باردارم ازاين حرص ميخورم همين شعروبرعكس كرده به جادخترنوشته پسر😐😐😐😐😐 حرص خوردن نداره عزیزم شاید اصلا منظورش با شما نیست اگر شما خودت از دختر دار شدنت ناراحت نباشی از حرف بقیه حرص نمیخوری و به منظور نمیگیریمن خودم دختر دارم و عااااشقشم و ی تار موش رو به صدتا پسر نمیدم گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
پريسابانووووو عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 4985 توام واسه دخترت بزار باشه عزيزم ولي اون ميدونس من پسردوسداشتم واسه همين اذيتم ميكنه 😕 😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘
dushize_hana عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1216 من که اسم نیاوردم🤣 بخدا اعتماد به سقفی دارن بعضیا تیپ استارتر خیییییلی از اون بهتره بعد اوم ... اسم بیاریکم بخندیم😂😂😂😂😂😂
پريسابانووووو عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 4985 حرص خوردن نداره عزیزم شاید اصلا منظورش با شما نیست اگر شما خودت از دختر دار شدنت ناراحت نباشی ... خدابرات حفظش كنه عزيزم من همش ميگفتم پسرشه اسمشوميزارم فلان بعدديشب همين ادم بدجنس بهم ميگ اخي دلت ميخواست ولي نشدديگ باترحم وبعدش ميگ نميخواستم ناراحت شي گفتم دخترخوبه وگرنه پسريه چيزديگه اس😬😬😬😬 😍😊🥀اجي برام يدونه صلوات ميفرستي فرستادي بگومنم برات بفرستم😘