2777
2789
طرز کارشودیدی؟؟باسوزنه روی پوست میکشن دستگاهی ک سرش سوزن داره،،بنظرت سوزن لکومیبره؟بنظرمن که نه

سلام عزیزم

میکرونیدلینگ برای کسایی که جای جوش و اسکار دارند فوق العاده عمل میکنه ولی نه طی یک جلسه ، و باید بعداز 28 سالگی انجام شود که دیگر پوست کلاژن و الاستین تولید نمیکند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم میکرونیدلینگ برای کسایی که جای جوش و اسکار دارند فوق العاده عمل میکنه ولی نه طی یک جلسه ...

سلام گلم من مرکز زیبایی این کاروانجام دادم زیرنظر پزشک البته راجع به سن صحبتی نکردن من خودم۲۴سالمه تواون مرکز سن۱۸ساله هم میومدن،منم۳جلسه ب فاصله های یکماهه انجام دادم

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
من یه درمانگاه پرسیدم جلسه ای 400 حالا خدا وکیلی ارزش این پول رو داره که خرج کنیم اثرش موقته یا دای ...

میکرونیدلینگ را بیشتر از 5 بار پشت سرهم نباید انجام بدی ولی تاثیرش برای جوانی و کلاژن سازی عالیه 

سلام گلم من مرکز زیبایی این کاروانجام دادم زیرنظر پزشک البته راجع به سن صحبتی نکردن من خودم۲۴سالمه ت ...

عزیزم زیر 28 سال کلاژن والاستین خودش تولید میشه و متاسفانه مراکز به خاطر پول این مسئله رو نمیگند به مرور تکرار اینکار باعث میشه سن پوستی شما بیشتر از سن واقعیتون بشه و توقف کلاژن و الاستین میشه با روشهای ساده تر میشه به نتیجه مطلوبتر رسید در این سن 

سلام برای سفت شدن پوست و منافذ باز پوست میکرونیدلینگ بهترین و موثرترین روش است 

شما اطلاعات دارید یا انجام دادید 

من پسرم جای جوش داشت سابسیژن انجام داد هر جلسه 750 تومن واقیعیت شاید بگم بیست درصد بهتر شد 

حالا میگم به نظرتون چقدر تاثیر داره

نوزده سال

نه لطفا زیر 28 سال اصلا و با لایه برداری مناسب به مرور خوب میشه در این سن خود به خود کلاژن والاستین تولید میشه و جوشهای زیر 30 سال برای آقایون هورمونیه اگر کلاژن و الاستین بیش از حد تحریک بشه سن پوستیشون از سن واقعیشون بالاتر میره 

نه لطفا زیر 28 سال اصلا و با لایه برداری مناسب به مرور خوب میشه در این سن خود به خود کلاژن والاستین ...

دوجلسه انجام داد وواقعیت از دکتر اصرار واصرار که سه جلسه میکرو هم انجام بده دیگه من نذاشتم میکرو رو انجام بده 

خیلی نسبت به جای جوش هاش حساس شده نمیدونم چکار می تونیم براش انجام بدم

دوجلسه انجام داد وواقعیت از دکتر اصرار واصرار که سه جلسه میکرو هم انجام بده دیگه من نذاشتم میکرو رو ...

سلام این شماره منه 09125378969 اگر دوست داشتید تماس بگیرید و یکبار بیاریدش ، من خودم نیدلینگ انجام میدم ولی متاسفانه هیچکس به خاطر پول نمیگه برای هر سنی هر روشی مناسب نیست 

شما نیدلینگ جلسه ای چند انجام میدید برای خودم میخوام 

من جلسه ای 400 تومان میگیرم عزیزم ولی به صورت تضمینی و با بهترین مواد و براساس نیاز پوست شما حدودا یک ساعت روی پوستتون با دقت کامل کار میکنم  

شماره من 09125378969