2777
2789
والا به خدااا تا دیروز سفره ابولفضل میگرفتن حالا برا من میرن هالوین پارتی      

مگه هرکی میره هالووین حضرت ابولفضل نشناسه‌،یااون متنی ک استارتر گذاشته یعنی هرکی هالووین پارتی میگیره دست کمک ب فقیرا رونداره

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سعی میکنم دخالت نکنم😐هرکس یک جوری دیگه😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

من که با همچین فستیوالی کاملا موافقم اونم واسه ما ایرانیا که مردم افسرده ای داریم.قبلا ازینجور جشنا تو ایران زیاد بوده که همش جاشو داده به عزا گریه زاری.یه چهارشنبه سوریه که اونم دستخوش تغییرات زیادی شده فقط مایه عذابو مصیبته.

💙 به جـای پـاک کردن اشـک‌هـات،آدمهـایی که بـاعث گـریـه‌ات میشنو پـاک کـن..💙