2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 109 پست
چند وقت پیش یکی تاپیک زد اجازه میدین شوهرتون آستین کوتاه بپوشه همه تعجب کردن که ما چرا اجازه بدیم به ...

آفریییین

الان اون تاپیکو یادم اومد

چه کامنتهایی هم گذاشته بودن خانما

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر نبود جایی که جلسه رسمی برگزار ميشه مانتو شلوار مجلسی میپوشیدید؟ احتمالا تیپتون تیپ مهمونی بوده

جلسه رسمی نبود 

فقط خانمای باردار هستن 

تیپم اصلا مجلسی نبود 

یعنی تیپ به خصوصی نداشتم مثل همیشه بودم فقط شلوارمو عوض کردم

کامنتا رو ببین! دوستان اگه دقت کنین شوهر استارتر در لفافه بهش گفته خراب!!!!دیگه این نه اسمش غیرته ن ...

وادچرا جو میدی کی گفت😳😳😳😳🤫

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘

چاك تا كمر

سبحان الله 😐😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من قصد جواب دادن نداشتم چون نظر شما هم محترمه ولي ميگي بقيهزياد شنيدن😂😂 شايد شوهر شمام بي غيرته ...

غیرت به این نیست که گیر بدی به پاچه زنت به اینه ته نذهری آب تو دلش تکون بخوره

ببین ی سری ازمرداهستن بیمارن وبددل واسه همین ب زنشون توهرچیزی ازپوشش تابه بالاگیرای الکی میدن من باا ...

دست شمادرد نکنه بااین اوصاف پدرا و شوهرای ما قبلا سیب زمینی و چغندرو بی غیرت بودن ما هم براشون بی ارزش بودیم الان این کلمه زیبا هم اضافه شد

به خدا اینگار درباره من و شوهرم حرف زدی اونم خیلی مهربونه ولی رو جوراب کوتاه حساسه اونم مقصر خودم بودم اوایل ازدواج رفتیم جوراب بگیریم گفتم این نه اخه کوتاهه میشینم رو صندلی شلوارم میره بالا پام معلوم میشه یکی نیست بگه دلت درد میکرد اینو جلوش گفتی!؟از اون روز حساس شده منم رعایت میکنم گهگاهی سرمون میره تو هم

کامنتا رو ببین! دوستان اگه دقت کنین شوهر استارتر در لفافه بهش گفته خراب!!!!دیگه این نه اسمش غیرته ن ...

چ ربطی داره 

نمیخواد کسی زیبا ییهای همسرش که مال خودشه روببینه حق طبیعی هرمردیه چون همجنساشومیشناسه گفته .نگفته که توخرابی!!!!

میش برای سالم به دنیااومدن نی نیم یک صلوات بفرستین؟ انشاالله حاجت روابشین به نکات زیر توجه شود: شماره۱ واقعی شد  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.۲-انشاالله از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهدبود
غیرت به این نیست که گیر بدی به پاچه زنت به اینه ته نذهری آب تو دلش تکون بخوره

بله عزیزم ولی نه اینکه ازاینور بوم بیفتی این احساسات مردونس که دوس ندارن زیبایی های همسرشونو کسی با نگاه بد ببینه. غیرت به همه چی هست درحد تعادل. یکی همسرشو ول کنه لخت بره بیرون ولی ازونوربگه من نمیزارم اب تو دلش تکون بخوره!

⚠حرف اخرم مخاطب خاصی نداره# به خصوص استارتر. این شخص وجود خارجی ندارد⚠

استرس و نگرانی بیش از حد در مقابل کرونا راه نجات نیست. راهی به سمت ضعیف شدن در مقابلشه.