2777
2789
عنوان

قنداق فرنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 7885 بازدید | 43 پست
دختر من پارسال آبان ماه بدنیا اومد تا عید استفاده کردم خیلی عالی بود ماشینم نداشتیم بیرون میرفتیم بچ ...

پسرم دی به دنیا میاد پس چیز خوبیه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

برای زمستون عالیه ولی من بچه م تو گرما به دنیا اومد لازم نشد الان دوماهشه داره کوچیک میشه  نها ...

شما چی گرفتید؟

بچع منم اخر خرداد بدنیا میاد فک کنم قنداق فرنگی مناسب نباشه گرم میشه

کریرم دوستان میگن ضرر داره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همون پتو دورپیچش خوبه ؟ اخه اونم فک کنم خیلی گرم باشه ... یه پتو هم دارم از این بافتنیا مال نوزادیه ...

دور پیچ خوبه

اَلَم یَعلَم بِأن الله یریٰ آیا نمی داند که خدا او را می بیند؟         آیه ۱۴ سوره علق
دختر خالم بچه شو تو کریر مینشوند راحت بکاراش میرسید  گودیشم با پارچه میپوشوند بخاطر اون میخاست ...

نخر ک جاگیر وبدردنخوره

وممکنه بچه ت توش واینسه

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....

من نی نی ۳ماهه دارم چون از کریر متنفر. بودم ساک حمل خریدم عالیه تا العان همش هرجا رفتم توش راحت بوده از قنداق برام بهتر بوده

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
دختر من پارسال آبان ماه بدنیا اومد تا عید استفاده کردم خیلی عالی بود ماشینم نداشتیم بیرون میرفتیم بچ ...

تو پتو میپیچیدیش بعد تو قنداق یا لباس گرم فقط ؟ 

شما چی گرفتید؟ بچع منم اخر خرداد بدنیا میاد فک کنم قنداق فرنگی مناسب نباشه گرم میشه کریرم دوستان م ...

من پسرم شهریور دنیا اومد ولی آنقدر گرم بود اصلا نشد تو قنداق بذارم برای دکتر بردن اوایل تو دورپیچ نخی ست بیمارستانیش میذاشتم بعدا هم تو پتو می‌ذاشتم تو کالسکه 

شما تا بیای استفاده کنی کوچیک میشه چون فصل گرم دنیا میاد 

من نی نی ۳ماهه دارم چون از کریر متنفر. بودم ساک حمل خریدم عالیه تا العان همش هرجا رفتم توش راحت بوده ...

جدی ؟ من فک میکردم ساک حمل سخته چه خوب 

البته من کریر هم گرفتماا خارجی با کالسکه و تا الان که بچم داره یکسالش میشه از کریر داخل ماشین استفاد ...

عزیزم خارجی خیلی گرونه منم زیاد بیرون نمیرم حالا باز به دنیا بیاد ببینم لازمه میگیرم