بچه ها برادرشوهرم یک سال و نیمه که رفته المان که پناهندگی بگیره توی کمپ هستش بهداونجا توی یک ارایشگاه کارمیکنه ماهی ده ملیون میفرسته واسه زنش چندشب پیش عکس گذاشته بود با ماشین که ماشین خریدم واین ماه هم یک سرمیام ایران بعد برمیگردم درحالی که تا اونجا که من میدونم دوباردرخواست پناهندگیش رد شده یعنی به این سرعت میشه پناههندگی گرفت یا داره سرزنشو شیره میماله
اقامت ببخشید اشتباه نوشتم اخه جاریم خواهرنداره اینجا غریبه هی ازمن میپرسه میشه اقامت تو این مد ...
نه عزیزم اقامت زیر ۵سال نمیدن
مگه سرمایه گذاری کنه یا خونه و ملک بخره
پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
اونوقت فقط ۳۰۰دلار بهش میدن ، بقیه اش را خود شهردار کمپ برای هزینه ها برمیداره
پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
پس این افغانی هایی که هز ایران رفتن اروپا اونا چی گرفتن؟؟چون دیدم برا مسافرت اومده بودن
اونا از طریق بین الملل حمایت میشن چون کشور جنگ زده هستن ،در ضمن اونا هم داخل کمپ های حومه مونیخ و هامبورگ هستن
اینا که واقعا بلوف زده ،قانون رانندگی المان را بخون حداقل برا گرفتن گواهینامه باید اقامت داشته باشی و کارت شهروندی و ۵سال تمام حضور در آلمان ،تازه باید شهروند تایید شده باشی یعتی بدون سابقه