2777
2789
عنوان

الان

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 21 پست
نمیدونم😐 این روزا حالم اصلا خوب نیست😥

منم وسواس بیماری دارم همش استرس دارم خودبه خود میشینم همش فک میکنم بعداشکم درمیاد😔😞

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم وسواس بیماری دارم همش استرس دارم خودبه خود میشینم همش فک میکنم بعداشکم درمیاد😔😞

وای چقدر بد من تاحالا اینجوری نشدم نمیتونم درکت کنم مشاور رفتی؟ من روانشناسی میخونم میتونم کمکت کنم

من حاله بدم برای اینه که یاده پیشیم افتادم

یک ماهه پیش ماشین بهش زد و.....😭

من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞
وای چقدر بد من تاحالا اینجوری نشدم نمیتونم درکت کنم مشاور رفتی؟ من روانشناسی میخونم میتونم کمکت کنم ...

اوخییی طفلی عزیزممم🐈.نه نرفتم اصلانمیدونم چرااینجوری شدم ازتابستون معده دردگرفتم ازاون موقع اینجوری شدم اه خیلی بده

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
وای چقدر بد من تاحالا اینجوری نشدم نمیتونم درکت کنم مشاور رفتی؟ من روانشناسی میخونم میتونم کمکت کنم ...

اعع روانشناسی میخونی چه جالب.راه حلی برام نداری؟؟

خب معده دردت  عصبیه و به خاطر همین فکرایی  هست که میکنی

یه دوره قرصای چاقی خوردم خاک توسرم معدموپوکونداصلا.اخه اینقدرفکر میکنم علایمشونومیگرم بعدمثلاچن روزخوب میشه هتبعدشدیدترازقبل برمیگرده