2777
2789
عنوان

جدا نشدم خواستگار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 45 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐😐😐چرادلت سوخت جدای ازاین تاپیک

یه سری از مجردا میان تاپیک میزنن دلمون شوهر میخواد خاسگار نداریم اونوقت یه خانم هنوز طلاق نگرفته میگه صف بستن همه هم درجه یک😶😂

چشمات رنگ دنیای منه!💛🧿
زود تصمیم نگیر بزار یکم فکرت باز بشه بعدا الان هیچکسو راه نده

میدونی از چی دلم پره قبلا پسرخالم اومد خواستگاری خواس نشونم کنه خواهرام حسودی کردن بهمش زدن چون پسرخالم بود و از خودمون بود و شوهرا اونا غریب بودن حسادت میکردن

یه سری از مجردا میان تاپیک میزنن دلمون شوهر میخواد خاسگار نداریم اونوقت یه خانم هنوز طلاق نگرفته میگ ...

ینی الان فرق گذاشتی بین طلاق گرفته و مجرد؟

طلاق گرفته ها هم یک انسان بودن مثله مجردا ک زندگیشون خراب شده

بعدشم کسی عاشق یکی شه کاری نداره هر چی ک هس

این درجه یکا قبلا کجا بود اخه الان هنوز زن مردمی پشت درن

خب شوهرم رفته با یکی دیگ بخاطر اینک یکیو میخواد بگیره منو داره طلاق میده

اینا هم خوششون ازم میومد و میدونن صددر صد طلاق میگیرم موندن طلاق بگیرم خواهرا امونم نمیدن

چون خودم میخوام بگم تا درسم تموم نشده عمرا

ینی الان فرق گذاشتی بین طلاق گرفته و مجرد؟ طلاق گرفته ها هم یک انسان بودن مثله مجردا ک زندگیشون خرا ...

نه عزیزم یبار دیگه بخون!گفتم ایشون هنوز طلاق نگرفته خاسگار داره!

دوم اینکه کسی که عاشق باشه واقعا به حالش فرق نداره درست میگین هیچکیم حق دخالت نداره.....اما در آخر اینکه میگی فرق گذاشتی بینشون معلومه که فرق داره!مجرد تا مطلقه فرقی نیس؟؟؟؟؟

البته منظورم این نیس مطلقه حق ازدواج نداره اصلااا اینطور نیس پس لطفا گارد نگیرین💚

چشمات رنگ دنیای منه!💛🧿
میدونی از چی دلم پره قبلا پسرخالم اومد خواستگاری خواس نشونم کنه خواهرام حسودی کردن بهمش زدن چون پسرخ ...

فکرتو اصلا رو این چیزا نزار الان فقط فکر ایندت باش هر اتفاقی هم افتاد به خواهرات نگو 

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  
یه سری از مجردا میان تاپیک میزنن دلمون شوهر میخواد خاسگار نداریم اونوقت یه خانم هنوز طلاق نگرفته میگ ...

بستگی داره توو چ موقعیتی باشی و چیو درجه یک حساب کنی گلم

اینجا نی نی سایته دیگه😉

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊