2777
2789
بله و رامسین کبریتی هم میخاد بازی کنه داخلش

نخیر رامسین کبریتیو اولا کشتن دیگه نمیاد ثانیا فرار کرده خارج داره میرقصه اونجا ب هیچ عنوان نمیارنش ثالثا محمد مصاحبه کرده گفته اصلا قرار نیست ساخته بشه ستایش۴

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله و رامسین کبریتی هم میخاد بازی کنه داخلش

در نقش روح صابر.این فصل باید متافیزیکی باشه بخاطر صابر😂

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
نخیر رامسین کبریتیو اولا کشتن دیگه نمیاد ثانیا فرار کرده خارج داره میرقصه اونجا ب هیچ عنوان نمیارنش ...

شبکه ۳ شوهرستایش اومدگفت مردم خواستارساخت ستایش ۴هستن ومیخوان بسازن

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

من دیگه شبکه سه نمیبینم هیچوقت

نه_به_# شبکه_سه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نخیر رامسین کبریتیو اولا کشتن دیگه نمیاد ثانیا فرار کرده خارج داره میرقصه اونجا ب هیچ عنوان نمیارنش ...

فارسی خار داره عربی میگی .اولا ثالثا😐

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند

حِمیِدآقا توش باشه ...ستایش کیلو چند...حِمیِداقااااااااا🤣🤣🤣

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ولی خدایی سرخاک طاهر چقد جذاب و خوب بود مهدی😍چقد بهمدیگه میان!

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

خب خداروشکر که میسازن.خوشحال شدم

#آری_به_فصل_چهار_ستایش

#‍ سعید_سلطانی_متشکریم

آخ دلم میخواد بچه سومی فردوسو ببینم دعا کنید ببر به فردوس لطفا🤣🤣🤣

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

چی میخاد  بشه اخه  همه اتفاقا افتاد که  ..بهتر دیگه ارزش خودشونو حفظ کنن

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔