2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید بچه تون توپروفایلتون چن ماهشه؟؟

یادم نیست شاید پنج ماه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
به خدا به جان مادرم ۱۲ سالمه

واقعا مامان بابات فکر ندارن برات گوشی خریدن  حالا جهنم خریدن چرا روت کنترل ندارن

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

[QUOTE=110308220]به خدا به جان مادرم ۱۲

عزیزم به درسات برس کلاس برو مثل اینکه کاربری دیگه هم داری  اینجا همش خیانت و زایمان و بارداری خواهر شوهر و مادر شوهر  وجاریه عنوانا     مناسب شما نیست

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
به خدا به جان مادرم ۱۲ سالمه

پس اینجا برای شما مناسب نیست چون ی حرفایی زده میشه هم کنجکاو میشی هم ذهنت درگیر ی سری مسائل میشه 

یادمان باشد: زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست زنگ بعد حساب داریم!

عکساتو هم پاک کن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
[QUOTE=110308220]به خدا به جان مادرم ۱۲ عزیزم به درسات برس کلاس برو مثل اینکه کاربری دیگه هم داری&n ...

من خودم از وقتی اینجا اومدم ب شوهرم شکاک تر شدم ۲۱ سالمه ولی دیگه تایپک با مضمون خیانت و اینا نمیرم😑😑

هر چی مرد ننه خواهر قهب ه است میاد ب من درخواست میده بسه دیگه نرای بیخاصیت

ب عنوان یه دوست بزرگتر میگم؛درگیر اینجا و این مدل مسائل نشو؛ب وقتش همشو تجربه میکنی

الن برو باشگاه؛کلاس زبان ؛ب درسات برس

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡