2777
2789

چهار تاعکس خانوادگی گزاشتم.یکی از عکسای سونو نی نی مو هم گزاشتم 

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جوری زدی اگه دوست داشتی تونستی عکس میزاری من زدم همین جوری با کفش دوزک اهن ربای ولی برشون داشتم&n ...

دادم عکاسی برام زده رو مگنت

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

نذرهایی که کردم تو برگه نوشتم چسبوندم در یخچال که یادم نره بعد یکی یکی ادا میشه میرم خط میزنم ولی بازم بهش اضافه میشه.البته رمزی نوشتم😆😆😆

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
نذرهایی که کردم تو برگه نوشتم چسبوندم در یخچال که یادم نره بعد یکی یکی ادا میشه میرم خط میزنم ولی با ...

مثلا چطوری نوشتی؟کنجکاو شدم😅

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین