سلام من ۱۹ سالمه ۵ ماهه که اقدام کردم ولی نتیجه نگرفتم این ماهم ک امشب پریود شدم این چند ماه پریودیم بهم ریخته رفتم دکتر سونو دادم گف همچیت سالمه کیست اینام نداری من پریودامم منظم بوده همیشه چند ماه اقدام بودین؟؟؟
12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
حدودا ۳ یا۴ ماه ولی من به طب سنتی هم اعتقاد داشتم از اون ور ویتامین دکترو میخوردم و یه قرصم داد برا منظم شدنم ک اسمشو یادم نیس از اون ور رفتم طب سنتی حجامت کردم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حدودا ۳ یا۴ ماه ولی من به طب سنتی هم اعتقاد داشتم از اون ور ویتامین دکترو میخوردم و یه قرصم داد برا ...
من چند بار همون ماه های اول چن روز جلو افتاد و شد ده روز جلو افتاده و ماه قبل ده روز عقب شد و شد همون تاریخی ک موعودم بود این ماهم ک ی روز زودتر شدم دکتر رفتم گف کیست اینا نداری همون ماه پیش رفتم
12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
ن ازمایش چی باید بده؟؟؟اون اوایل ازدواجمون سونوگرافی بیضه رفته بوده مشکلی نبوده الان دوباره بره تقریبا مال ی سال پیشه
سنوگرافی نه یه آزمایش هست باید بره پیش دکتر مجاری ادراری یه آزمایش مینویسه که مایعشو ازمایش میکنن ببینن تحرک در چه حده چند در صد هست تعجب میکنم ک دکتر خودتون وقتی دیده مشکل ندارید شما برای همسرتون ننوشته
سلام .دکتر برام لتروزول تجویز کرده از روز پنجم پریود باید روزی س تا بخورم .اما نگفت باهم مصرف کنم یا صبح ظهر و شب .کسی اگه اطلاع داره لطفا جواب بده .ممنون .
سنوگرافی نه یه آزمایش هست باید بره پیش دکتر مجاری ادراری یه آزمایش مینویسه که مایعشو ازمایش میکنن بب ...
من واسه تاخیر پریودم رفتم چون چهار ماه گزشته بود گقتم شاید زوده هنوز بخوام نتیجه بگیرم؟؟؟منظورتون ازمایش اسپرمه؟؟؟ازمایش و هر جا بریم بدون اینکه دکتر تجویز کنه انجام میدن؟ک بعد ببریم نشون بدیم؟
سنوگرافی نه یه آزمایش هست باید بره پیش دکتر مجاری ادراری یه آزمایش مینویسه که مایعشو ازمایش میکنن بب ...
خودم سر شب که پریود شدم تصمیم گرفتم بقرستمش ازمایش
باید بریم دکتر ک بنویسه ازمایشو یا بریم ازمایشگاه میگیرن ازمایشو؟
والا نمیدونم بددوناینکه دکتر بگه انجام میدن یا نه اما اگه بره پیش دکتر و خودش بنویسه چه آزمایش هایی ...
اها باشه مرسی من ب غیر از سونو ازمایش دیگه ای هم خودم ندادم
به نظرم دکترتونرو عوض کنید چون من دکترم قبل بارداری ی سری آزمایشم برا خودم نوشت و کلا قبل از اقدام سه ماه ویتامین برام نوشت همه دوروبریام هم همینجور بودن