2777
2789
عنوان

چشم وهم چشمی!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 30 پست
بازم تاپیک مزخرف 😐😐😐😐

شمام الان  تبدیل شدی به آدم مزخرف که اومدی اینجا نه 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای ارهه

ی نفر هس ک حتی واسه عروسیا میزنگه ب مامانم میگه واسه بچه هات لباس چی گرفتی چ رنگی گرفتی از کجا گرفتی بعد میره عین همونو میخرهههه

اگ مامانم بش نگه هم اینقد گیر میده ک ادم مجبوور میشه بگه یا از یجایی بالاخره میفهمه. حااالم ازش بهمم میخووورهههههه. واسه عروسیه منم همین کارشو کرد میمون. اه

مادرشوهر گرامی. حتمی به مغز نداشتش هم خطور نمیکنه که عروس من هم سن نوه منه، قرار نیست که دقیقا مثل ک ...

وااا عجبا ،چقدر آدم حالش بد میشه 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

وااای ارهه ی نفر هس ک حتی واسه عروسیا میزنگه ب مامانم میگه واسه بچه هات لباس چی گرفتی چ رنگی گرفتی ...

ینی تیکه تیکه شون کنیا

وااااای گفتی😣😣😣😣😣جاری من یعنی من دو فرچه ع ن بزنم رو سرم میره دوتا میزنه😥😥

خخخخخخخخخ

ینی تیکه تیکه شون کنیا

بخدا الان هر لباس و کفش و یا دکوری خونه ک من یا مامانم داریم اون و دخترشم دارن. عید ک میشه کلا رو اعصابمه همش مانتوشو از روی ما تقلید میکنه. بعد من از این زورم میاد پس فردا فامیلا اگ اول اونو ببینن بعد فک میکنن من از روی اون تقلید کردم و از خودم سلیقه ندارم🤢

بخدا الان هر لباس و کفش و یا دکوری خونه ک من یا مامانم داریم اون و دخترشم دارن. عید ک میشه کلا رو اع ...

مخصوصا وسیل خونه ،شاید از یه چیز صدتا داشته باشه ولی بیاد خونه من ببینه من مثلا یه شکل دگشو دارم باید بره همونو بگیر که اصلا کارش ضایعس آخه نمیگه میرم خونشون میبینم 

یه دوست دارم باهم باردار شدیم اینقد تابلو حرص میزنه وحسادت میکنه تو همه چیز 

هر عکس پروفایلی میذاشتم از پسرم  اونم فرداش دقیق همون مدلی میذاشت یا پسرم راه میرفت ولی پسر او راه نمیرفت هنوز به طور اشکار حسرت میکشید اخرین بار خونشون بودیم دیدم تو اتاق هی ازش رنگارو میپرسید و شعرا رو میپرسید بعد هی میگفت وای پسر من هنور بلد نیست

یا بچه ی اون خیلی تپله پسر من لاغر همش کلاس میذاشت و به روم میاورد 

هر لباسی هم بخرم درجا میره میخره واسه بچش خیلی مقایسه میکنه 

یا مسافرت میریم چند  روز بعدش میگه اره ماهم فلانجا رفتیم