2777
2789
روغن نارگیل من میزدم.هنوز وزه

من یه موهایی داشتم تا کمرم بود و نرم... دختر عموی بیشعورم اومد خونمون گفت وای خوششششششش بع حالت چه موهایی داری اون موقع اون به خاطر موخوره همش موهاشو از ته میزد... دیگه بعد حرف اون من موهام انگار سوخت ... وز و زبر و خراب شد.. رفتم کوتاه کردم ۵ سال همونقدری موند ... خلاصه اینکه خدا لعنتش کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه موهایی داشتم تا کمرم بود و نرم... دختر عموی بیشعورم اومد خونمون گفت وای خوششششششش بع حالت چه م ...

الهیی.پس تقویتشون کن حنا و روغن و...من موهام فر هست و خشک خیلی اذیتم

تا الان نتیجه ای گرفتید

چرا دروغ خودم هنوز استفاده نکردم برا خونه مامانم درست کردم اون روز از مامانم می پرسیدم میگفت به نظرم موهام که ریخته داره بیرون میاد به نظرم تاثیر همینه من تو اینستا از یکی دو نفر که زیر کامنت نظر دادن پرسیدن خیلی راضی بودن ..دیگه الله اعلم.. حتی یکی میگفت شوهرم هر وقت می ره ارایشگاه ازش می پرسن چرا هر سری موهات پرپشت تر میشه گفته بود بخاطر همین موضوع منم میخوام برا خودم درست کنم باید 15 روز تو شامپو بمونه بعدا استفاده کنی