2777
2789
عنوان

خانما تورو خدا بیایین نگران بچه مم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 36 پست

عزیززززززز بقران مجید بخدا قسممم بچه منم سرما خورده بود همین سینش صدا میداد شب برد تعطیلاتم برد بردمش بیمارستان چک کردن دیدن اره از صدای اضافی از قلبش میاد من ینیی خشک شده بودم مردم سریع گفتن فردا صبح ببرن اکو بخدا با چشم گریون بردمش دیدم دکترش اکو کرد گفت این دکتر گاو کی بود این چ حرفیه این صدای سینش بود ....اگ بودنی بمن چی گذشت رفتم بیمارستان بیمارستانو گذاشتم رو سرشون بدشم فرداش بردم پیش دکتر خودش گفت این صدای خسخس سینس ک دستگاه معاینه میزاری صدای ویز ویز میده ....منم باز دلم طاقت نیورد گرف گذاشت برام دیدم اره درست میگ ...عزیزززززز شک نکن ....اون صدای خسخس سینشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این صدای اضافه ارثی باشه فک کنم یکی از بستگانت حتما اینطوره. تو خانوادمونم منو برادرم اینطوریم تو بچ ...

تو رو خدا برا دخترمنم دعا کنین بقران کار منو باباش شده گریه این هفته هم از شانس ما کلا تعطیله

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
تو رو خدا برا دخترمنم دعا کنین بقران کار منو باباش شده گریه این هفته هم از شانس ما کلا تعطیله

چشم حتما عزیزم دعا میکنم.انشالله که مشکلی نداره.. بد به دلتون راه ندین خدابزرگه💜

عزیززززززز بقران مجید بخدا قسممم بچه منم سرما خورده بود همین سینش صدا میداد شب برد تعطیلاتم برد بردم ...

انشالله همینطور باشه خانمی من بچه اولم دنیا اومد سه روز بعدش از بین رفت چون زودرس بود و ریه ش تشکیل نشده بود سر دخترم کلی حساس بودم همه ازمایشا تا سلفری رو رفتم حتی اکو قلب جنین گرفتم گفتن عالیه مشکلی نیس

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

عزیزززمیگم شک نکن چیزی نیس....چون دقیقاااااااا برای بچه من و تو دقیقا همین شرما خورده بود اینا برده بودمش  ....یچیز یگم رد خورد نداره ب خانوم ام البنین بجان بچش قسم بده بدش ۱۰۰صلپات بفرست ب نیت خانوم ام البنین عزیززززززززززژژژ رد خور نداره امکاننداره بیجواب بمونی این یکی از دعاهایی ک سریع مستجاب میشه

دکتره بلانسبت گوه خورده دکترای حالا هیچی نمیفهمن من دکتر متخصص به دخترم دارو با دوز زیاد میداد تا اینکه بردم پیش متخصصی که تخصصش مشکل دخترم بود یعنی فوق تخصص همون بیماری که فکر میکردم دخترم داره بعد اون گفت خداروشکرررررراصلا نیازی به دارو نیس یعنی اصلا خداروشکررررر مشکلی نیس شماهم باید ببرین متخصص قلب کودکان متخصص کودکان نمیفهمه

عزیزززمیگم شک نکن چیزی نیس....چون دقیقاااااااا برای بچه من و تو دقیقا همین شرما خورده بود اینا برده ...

ممنونم از راهنمایییت گلم چشم حتما همین الان

انشالله دختر منم هیچیش نباشه

پیش میاد که از عفونت سرماخوردگی باشه 

دقیقا سه ماه پیش یه دکتر عمومی تو درمانگاه به پسرم منم همچین تشخیصی داد در صورتی که دکترای متخصص زیادی قبلش پسرم رو میبردم مو معاینه میکردن چیزی نگفتن

منم مردم و زنده شدم بعد دوباره بردم متخصص جریان رو گفتم با دقت معاینه کرد گفت اره بعد بردم متخصص قلب کودکان اکو کرد گفت دریچه قلبش شُله مشکلی نیست خدارو شکر بهش میگن سُفله نهفته 

دکتره بلانسبت گوه خورده دکترای حالا هیچی نمیفهمن من دکتر متخصص به دخترم دارو با دوز زیاد میداد تا ای ...

فقط منتظرم تعطیلات تموم شه ببرمش مرکز استان

سلام عزیزم دخترمنم نه ماهشه بردم دکتر صدای اصافه شنید تو قلبش گف یا بخاطر رشدشه یا عفونت های ویروسی..ک اتفاقا سرماخورده بود بعد ی مدت بردم دکتر دیگه نداشت صدارو به خاطر همون سرماخوردگیشع

[QUOTE=110192922]سلام عزیزم دخترمنم نه ماهشه بردم دکتر صدای اصافه شنید تو قلبش گف یا بخاطر رشدشه یا عفونت های ویروQUOTE

یا خدا چیزی نباشه حتما میبرمش اکو قلب