2777
2789
عنوان

در مورد عیوب پنهان خود فکر کنیم (۴)

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 32 پست
خدا کمکمون کنه از امتحانات سربلند بیرون بیاییم 

ان شاالله

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تگدونش خرابه

آره  

ممنونم ازت

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

ممنون

مثه همیشه عالی

دستت درد نکنه❤

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
@khanomeaghaseyed       دمت گرم با اون تاپیکت😁 این تاپیک هم بیا مطالب خوبی م ...

سلام عزیزم 

ممنون 

دلت گرم گلم😁😁

حتما استفاده میکنم 💞💞💞💞💞💞

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
تاپیکت خوب بود خوشششم اومد😉

ترکوندن بی‌جنبه‌ها

ازاینکه با خودواقعیشون مواجه بشن میترسن😂

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اين چه حرفيه عزيزم😘 يه سوال من چرا نميتونم ني ني يار ها رو تگ كنم ؟چطوريه 

بعضی وقتا اینطوری مبشه نمیدونم چرا

من گاهی میتونم گاهی نه

هر وقت نشد بگو یکی دیگه تگ کنه

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره