2777
2789
عنوان

زینک پلاس...

| مشاهده متن کامل بحث + 68468 بازدید | 18 پست
عزیزم مکمل های دارویی رو نباید همینجوری خورد بهتره حتما آزمایش بدی  مکمل زینک از چه مارکی می ...

عشقم اینا مکمل غذایی هستن و مواد و پروتئین های لازم بدن رو دارن که درصد جذبشون تو بدن کمه و دفع میشه یا بدن خیلی از این املاح نمیسازه. مصرفشون با توصیه دکتر داروخونه مشکلی ایجاد نمیکنه

استرس و نگرانی بیش از حد در مقابل کرونا راه نجات نیست. راهی به سمت ضعیف شدن در مقابلشه. 
عشقم اینا مکمل غذایی هستن و مواد و پروتئین های لازم بدن رو دارن که درصد جذبشون تو بدن کمه و دفع میشه ...

عزیزم

اولا مرسی بابت تذکرت🙏🙏🙏🙏

باید میگفتم مکمل غذایی یا مکمل رژیمی😊🌸

دوما اینکه مکمل ها معمولا شامل ویتامین ها و مواد معدنی و آمینواسید ها هستن.

استارتر مشکل تنبلی تخمدان داره

و تا تنبلی تخمدان درمان نشه خوردن زینک و بیوتین ریزش مو ها رو قطع نمیکنه.

من میخواستم به استارتر گوشزد کنم که فقط به توصیه پزشک داروخانه عمل نکنه و حتما آزمایش بده و مکمل متناسب با نیاز بدنش میل کنه.

سوما این که میزان جذب مواد موجود در مکمل به عوامل مختلفی مثل دوز دارو، زمان خوردن دارو، غذاها و مایعات مصرفی، توان دستگاه گوارش و.... داره.

برند مکمل ها هم مهمه.

مثلا برای مکمل زینک پلاس،برند های یوروویتال و سان لایف برند های معتبر و با کیفیتی هستن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اولا مرسی بابت تذکرت🙏🙏🙏🙏 باید میگفتم مکمل غذایی یا مکمل رژیمی😊🌸 دوما اینکه مکمل ها مع ...

آهان بله درست میگید من نمیدونستم اگه تنبلی تخمدان داشته باشن زینک اثر نمیذاره ممنون ازت خوشگل خانم❤💋

استرس و نگرانی بیش از حد در مقابل کرونا راه نجات نیست. راهی به سمت ضعیف شدن در مقابلشه. 
عزیزم مکمل های دارویی رو نباید همینجوری خورد بهتره حتما آزمایش بدی  مکمل زینک از چه مارکی می ...

من هنوز نگرفتم میخوام مطمئن باشم بعد

خدااا...همه زندگیم واسه خودت اما...با لبخند رو لب👩مادرم💓شوخی نکن!