2777
2789
عنوان

مهمونی شام

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 54 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خورش بادمجونام زیاد جالب نمیشه همیشه 😂😂

میتونی زرشک پلو با مرغم درس کنی کلم پلو ک با گوشته اون یکی مرغ باشع

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️
مرغ بریونم خوبه  کنارش سس ابکی درست کنی

مرغ بریونا چطوردرست میکنید

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

من شیرازی ام

وقتی برای مهمون کلم پلو درست میکنم چون داخلش گوشت قلقلی فراوون میریزم غذای دومم قطعا مرغ شکم پر هست البته موقع آماده شدن رب انار و... رو درست میکنم میدیزم روش عااااااالی میشه

مرغ بریونا چطوردرست میکنید

شکم پرمیکنن باسبزیجات معطر و مخلفات میزان تو فر یا توستر دیگ امادهم بیرونم میتونی بگیری

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
زرشک پلو با مرغ چطوره مرغش ابدار باشه البته ؟

عاليه عزيزم تونستي ته برنجتو تهچين بزار عالي ترم ميشه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من شیرازی ام وقتی برای مهمون کلم پلو درست میکنم چون داخلش گوشت قلقلی فراوون میریزم غذای دومم قطعا م ...

مرغ شکم پر گزینه خوبیه ..من فرندارم رو گاز میشه پخت ؟؟یا برم از این مرغ بریون اماده ها بگیرم بعد خودم شکمشو پر کنم ؟