2777
2789
عنوان

شخصیت من

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه درون گرام نه برونگرام

عزیزم تیپ شخصیتی ۱۱نوع هست

بعضی افراد ممکن میانه وسط باشن 

چون مثلا طرف ممکن درون گرا باشه اما بصری و کمالگرا 

یه چک بکن خیلی پیچیده است بخوام بگم بهت 

I'd walk straight through the bullet😏

عزیزم من فک نمیکنم تو کلا مشکل خاصی داشته باشی منم همیشه دیر و سخت میخوابم مگه اینکه از خستگی جون نداشته باشم کلا خونوادگی اینجوری هستیم خوشخواب یا بدخواب بودن قبل از هر مشکل عصبی به ژنتیک برمیگرده.و کلا خیلی از آدما تو سنین نوجوونی تا دورو ور 20 سالگی این حالت خواب آلودی و خماریو دارن و طبیعیه

راجع به هوشتم اگه حداقل معدلتو بگی تقریبا میتونیم متوجه بشیم ضریب هوشیت چقدره و شناخت بهتری ازت پیدا کنیم تا بتونبم نظر بدیم.و عقل هم باز تصمیم گیریای  خودت تو زندگی نشون میده چقد عاقلی و با عقلانیت تصمیم میگیری

در مورد اینکه دوستی نداری احتمالا فازت نمیخونه منم ی دوره ای تو دبیرستان اینجوری بودم با دورو وریام تو مدرسه نمیتونستم ارتباط برقرار کنم و هرکاری میکردم بازم نمیشد از شرایط شخصیم ناراضی بودم و طبیعتا وقتی خودم خودمو نمیپذیرفتم بقیه چطور میخواستن بپذیرن

ی کم رو خودت کار کن ببین همسنو سالات چطوری ان شاید تو خیلی کسل کننده هستی براشون یا خنثی ای یا شاید بی احساسی مثلا ذوق نداری کمکی به همکلاسیات نمیکنی و تو پروژه های گروهی همکاری نمیکنی و...

در کل حرفم اینه تو ی تغییر مثبت به خودت بده مطمئن باش مشکلاتت حل میشه

نه هنوز ،خودمم خجالت میکشم که اینطور شدم ،۱۹ سالمه 

منم ۲۱ هستم 

تازه اولش هم واسه کنکور انقدر خوندم تهش مجبور شدم بیام شیراز واسه درسم نتونستم تهران بیارم 

ناراحتم شدمااا اما خب بعدش واسم عادی شد میدونی به هر چیزی باید تایم بدی

تو الان دقیقا تو حالتی که از نوجوانی به بلوغ میرسی واسه همین انگار نمیدونی چی میخوای یا فکر میکنی وای نکنه اینام بد بشه

درضمن دلیل این که بچه میخوای چیه؟؟کسی و دیدی بچه آورده خوشت امده؟یا از بچه خوشت امده؟یا اینکه کسی و دیدی بچه آورده دوس داری ازون شخص کم نیاری .ی

باید دلیلش و پیدا کنی

واسه همه پیش میاد مثلا من ۱۷سالگی ایندمو می دیدم ک بچه هام و ببینم و ازدواج کنم با پسر خالم اما بعدش کنکور قبول شدم خودم پسرخالتو کات کردم انقدر بدم میاد بچه دار بشم☺همش واسه تغییر سن و هورموناست 

I'd walk straight through the bullet😏
البته ایشالله بهتر شه،طبعم خیلی گرمه

عزیزم ببخشید اینو میگم کلا محض اطلاع میگم اول خواستم ازت بپرسم بعد گفتم اگه جملم خبری باشه بهتره احیانا اگه خود ار.ضایی میکنی حالتات میتونه عوارض اون باشه

از کوچیکی مامانم به سختی بزرگم کرد

بنظرم بيشتر لوس و متكي و گوشه نشين و بي دست و پايي

عزيز دل

زينك بخور تا سرماخورده نشي

چكاپ بده ببين هورمون هات درسته؟

حتما ويتامين d و b12 و اهن رو جك كن

ي كمم روي خودت كار كن

اينقدرم تنبلي رو ننداز گردن چيزاي ديگه

بنظرم وسواس فكري داري

و درون گرايي

و البته برو پيش روان پزشك

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
عزیزم ببخشید اینو میگم کلا محض اطلاع میگم اول خواستم ازت بپرسم بعد گفتم اگه جملم خبری باشه بهتره احی ...

آره خودارضایی از ۹ سالگی داشتم حالا کم کم تر ک کردم الان بهتر شدمه ولی هنوز یکم دارم آخه میگم من وقتاییم که خودارضایی نمیکنم مشکلات دارم اصن بخاطر فرار از مسائل وآروم کردن خودم خودارضایی میکنم