2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 12545 بازدید | 42 پست
نمیدونم شاید اون دوباره رفت تو اتاق عمل اگ قرار باشه بره تو اتاق عمل ک ترمیم نمیشه میشه همون عمل دیگ

آره دیگه عمل ترمیمی این بینیش کوفته بود حالت افتاده داشت مجددا عمل کرد که بدتر شد

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیگه عمل ترمیمی این بینیش کوفته بود حالت افتاده داشت مجددا عمل کرد که بدتر شد

من بینیمو خیلی دوس داشتم اوایل عمل بعد دوماه رفتم برای معاینه برام امپول زد ورمش بخوابه بیشتر ورم کرد گفتم بخاطر امپول ورمش میخوابه الان یه ساااال گذشت کلا فرمش عوض شد نمیخوام ☹

شیطونه میگ برم مطب و رو سرش خراب کنما

با اینکه از بهترین دکترا بود

من بینیمو خیلی دوس داشتم اوایل عمل بعد دوماه رفتم برای معاینه برام امپول زد ورمش بخوابه بیشتر ورم کر ...

ببین خب زوده فعلا یکسال دیگه صبر کن قشنگ جا بیفته رو صورتت نرو سریع ترمیم بعد واقعا ترمیم بدترش میکنه 

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
ببین خب زوده فعلا یکسال دیگه صبر کن قشنگ جا بیفته رو صورتت نرو سریع ترمیم بعد واقعا ترمیم بدترش میکن ...

اخه الانم خیلی بد شده جا بیفته بدتر میشه میدونم زوده ولی فرمش واقعا جوری نیس ک جا بیفته خوب شه حالا شنبه میخوام برم ببینم خود دکتر چی میگ

آخه دختر خوب مطبو رو سرش خراب کنی بینیت درست میشه؟تو حساسم هستی مشخصه من اطرافیانم هرکی ترمیم کرده بدتر شده ضمنا با این زمان کم ترمیم بعید میدونم بکنن عمل ترمیم منظورمه ها

آخه دختر خوب مطبو رو سرش خراب کنی بینیت درست میشه؟تو حساسم هستی مشخصه من اطرافیانم هرکی ترمیم کرده ب ...

فامیلمون ک بعد ۴ ماه ترمیم کرد اتفاقا حساس نیستم ولی همه دارن بهم میگن دماغت نسبت ب اول خراب شده ناداحت میشم☹

فامیلمون ک بعد ۴ ماه ترمیم کرد اتفاقا حساس نیستم ولی همه دارن بهم میگن دماغت نسبت ب اول خراب شده ناد ...

به نظرم به یه دکتر اکتفا نکن نظر دوسه نفر رو بپرس.ای خواهر فامیل فضولی نکنن نظر ندن میمیرن فکر نکن دختر خوب به این حرفا خودتو ناراحت نکن

من بمیرمم دیگ عمل بینی نمیکنم

مال من درمانی بود شکسته رود توو کیک بوکس غضروفشم کج شده بود 

ولی پنج ساعت اتاق عمل بودم بعدم کل صورتگ کبود بود چشمام باز نمیشد

تا چهار پنج ماهمم افتضاح ضعف داشتم درحد چی عذاب کشیدم الان دماغم کج شده ی کوچولو نوکش ولی نمیرم برا ترمیم وحشت دارم