2821
2789
عنوان

فاز حشمت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 41 پست

هیچی پدر پری سیما دستش خورد اتفاقی دختر خودشو کشت 

حالا این حقش بود اما اینکه فردوس شکایت نمیکنه از حمید و اینکه اصلا محمد و ستایش رو نشون نداد

حالا مثلا ستایش ۴ میخواد چی بشه 

خدایی هر کی فهمید این تیترارژ آخرش واسه کی خوندن به منم بگه 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا کجاش مشخص بود آخه

این که در عرض یه ثانیه کینه این همه سال حشمت فردوس و ستایش تموم شد

این که انیس داشت خام پری سیما می شد با این که همه سال تاوان بالایی که سر طاهر آورده بود داد

این که ستایش تا لحظه آخر عاشق ظاهر بود می گفت نمی خوام شرمنده ات بشم بعد عاشق یه نفر دیگه شد ( مشکلم ازدواج یه خانم نیست این که می گفت عاشقم ) بعدم که بجه هایی که انقدر دوست داشت کوچکترین اهمیتی به نظرشان نداد و تلاشی برای رضایتشان نکرد حتی در حد چند کلمه 

لابد تکرارشه تا جایی که من میدونم تموم شد  بچه ها این دوستمون راست میگه ؟ 🤔

اره تموم نشد ...فردا اخرررررررین قسمت ...

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

اینکه حشمت فردوس شکایت نکرد یعنی به دادگاه الهی ایمان آورده ودیگه منم منم نمیکنه بخاطر این گفت خودشون میدونن وخدا 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...