2821
2789
من اصفهان میخوام بیام ..از الان یکم دلهره دارم ..از اینکه دوست پیدا نکنم ..یا شهر دلگیری باشه

نه اصلا اینجوری فکر نکن.کرمانیا زود صمیمی میشن باهات.تو بیا خودم باهات دوست میشم

عشق رازیست که تنها به خدا باید گفت    
شما که کرمان هستید چقدر با قشم فاصله دارید چند ساعت؟

من اهل استان کرمانم 

از خود کرمان تا قشم با ماشین خودتون از راه بندر پُل ولافت  بخواید برید تقریبا۹_۱۰ساعت میشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اصفهان میخوام بیام ..از الان یکم دلهره دارم ..از اینکه دوست پیدا نکنم ..یا شهر دلگیری باشه

کرمان دیار کریمانه؛مردم مهربون و خونگرمی داره البته که آدم خوب و بد همه جا هست 

از لحاظ دلگیریشم بالاخره از شهر خودت میخوای بری یه استان دیگه به هر حال سخته عادت میکنی انشالله

کرمان دیار کریمانه؛مردم مهربون و خونگرمی داره البته که آدم خوب و بد همه جا هست  از لحاظ دلگیری ...

ارهردرست میگی ..خیلی خیلی ممنونم ازت..فقط یه سوال من برای خرید جهزیم همونجا بخرم بهتره؟ برای چوبی ..برقی

منم ۲۴ ..من خودم یه بار اومدم کرمان دنبال همسرم روز جمعه بود صب ..خیلیدلگیر بود خیابونا خلوتت ...گفت ...

خوشبختم.منم اصفهان اومدم خیلیم خوشم اومد.کرمان اصلا خلوت نیست ب هرحال روز جمعه بوده تعطیل بوده .نگران نباش انشاالله همیشه هرجا که هستی دلت شاد باشه

عشق رازیست که تنها به خدا باید گفت    
ارهردرست میگی ..خیلی خیلی ممنونم ازت..فقط یه سوال من برای خرید جهزیم همونجا بخرم بهتره؟ برای چوبی .. ...

متاسفانه دراین مورد چیزی نمیدونم  چون من خود کرمان زندگی نمیکنم و از اصفهانم اطلاعی ندارم