2777
2789
عنوان

گیسوام.همه ببایین برای این آقایی که ۷۵ درصد سوخته دعا کنبم😭❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2827 بازدید | 60 پست
اومده بود غذا گرم کنه  گاز خونه قطع بوده.بعد دقیق نمیدونم چی شده که با پیک نیک آتیش میگیره . &n ...

اصلا آدم فکرشم نمیکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اومده بود غذا گرم کنه  گاز خونه قطع بوده.بعد دقیق نمیدونم چی شده که با پیک نیک آتیش میگیره . &n ...

انشاالله نسل این پیک نیک منقرض بشه 

انقدر که تا حالا آدمارو بدبخت کرده به خدا من همیشه ازش میترسم تو مسافرتا وسطای راه استفاده میکنیم ولی من همیشه ازش ترس دارم 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 
اره الان عادی زندگی میکنه سرکار میره فقط صورتش  یکم سوخته بود.و گرنه  کل بدنش تمام سوخته

عزیزم😣😣😣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اره الان عادی زندگی میکنه سرکار میره فقط صورتش  یکم سوخته بود.و گرنه  کل بدنش تمام سوخته

خب خداروشکر ولی بنده خدا خیییلی عذاب کشیده😥

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 
انشاالله نسل این پیک نیک منقرض بشه  انقدر که تا حالا آدمارو بدبخت کرده به خدا من همیشه ازش میت ...

اره چقد ترسناکه😔

انشاالله خدا سلامتی دوباره بهشون بده 

راستی عزیزم میشه پیاز درمانیتو یکم برام توضیح بدی من کیست دارم یعنی تنبلی تخمدانه منم میخوام امتحانش کنم لطفا کمکم کنین منتظرم راستی روزی چند بار پیاز  خوردی و چقدر اب به پیاز بریزیم  مرسی

ادمک اخر دنیاست بخند .ادمک مرگ همینجاست بخند.دست خطی که تو را عاشق کرد. شوخی کاغذی ماست بخند

سلام گیسو جان حال این اقا چطوره؟ بهتر شده؟

از تک تکتون‌متشکرم..انشالله همیشه تنتون سالم باشه❤❤❤❤

عزیزم این آقاچی شدن بهترن؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عزیزم این آقاچی شدن بهترن؟

ایشون فوت کردن متاسفانه😔😔😔😔😔😢😢😢😢

کشیده شدن ته ریش همیشگی ات روی گونه های من... لذتی انکار ناپذیر است ...دلم میخواهدصورتت ته ریش داشته باشد تامن بهانه ای داشته باشم برای دوباره بوسیدنت
2790
2778
2791
2779
2792