boyenamebaronam مدیر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 511 عنوان کی رو وقتی میبینین کهیر میزنین از شدت نفرت؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 63 پست اول خودم میگم یعنی وقتی خواهر شوهرم رو میبینم به طرز عجیبی حالت تهوع میگیرم🤢یعنی موجودی غیر قابل تحمل و بینهایت رک و نفهم تشریف دارن 👑مندختربارانم👑منهمانبوینمبارانم👑 من همان هوای بارانیم👑 1398/08/06 | 21:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boyenamebaronam مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 511 بگم تاپیکت میره رو هوا😂😂 بگوووووووو 👑مندختربارانم👑منهمانبوینمبارانم👑 من همان هوای بارانیم👑
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123869 مگه میخام بمب اتم بزنم که شورت اهنی میپوشی؟😂😂 بريم هوا بالاخره قراره بيفتيم پايين يا نه🙄 دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
ashegezendegiam عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 2917 وای خواهر تو که از من بدتری😂😂😂😂 والا بوخودا😥نمیدونستم حرف دلمو به کی بزنم این تاپیکو دیدم پریدم تو😅 خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
1385 عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 1468 ای گفتی فقط یه نفر اونم خواههههر شوهر همین الان دارم از طعنه ای که زده نتونستم جواب بدم سکته مغزی میکنم سرم میترکه ایشالله بمیره هم من هم جاریام راهت شیم به جز این الاغ سه تا دیگه دارم باهاشون مشکل ندارم انگلشون این یکیه
هولدن_کافیلد عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4456 بريم هوا بالاخره قراره بيفتيم پايين يا نه🙄 چه اینده نگر😂😅
boyenamebaronam مدیر استارتر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 511 ای گفتی فقط یه نفر اونم خواههههر شوهر همین الان دارم از طعنه ای که زده نتونستم جواب بدم سکته مغزی می ... خواهر شوهر کلا بد دردیه 👑مندختربارانم👑منهمانبوینمبارانم👑 من همان هوای بارانیم👑
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20451 والا بوخودا😥نمیدونستم حرف دلمو به کی بزنم این تاپیکو دیدم پریدم تو😅 ن حق داری این چیزا خانومارو خیلی ازیت میکنه Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
ashegezendegiam عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 2917 ن حق داری این چیزا خانومارو خیلی ازیت میکنه آره بخدایکیشم یادم رفت بگم دخترخاله دیگش یه حرفایی بهم زده بوداااا جوری کینه به دل گرفتم یه روز یه جا خیلی بد تلافی میکنم خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20451 آره بخدا یکیشم یادم رفت بگم دخترخاله دیگش یه حرفایی بهم زده بوداااا جوری کینه به دل گرفتم یه روز یه ... اینچیزا تاوان دارهمطمعن باش یجا ضربه ی کاراشونو میخورنولی اینااز قصد ک حرصتو دربیارن اینجوری میکنن ، تو سعی کن اصلا ب روت نیاری اینجوری بدتر حرص میخورن Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
1385 عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 1468 منم خیلی دوست دارم حرفی که خواهر شوهرم زده تلافی کنم ولی نمیدونم چجوری
ashegezendegiam عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 2917 اینچیزا تاوان داره مطمعن باش یجا ضربه ی کاراشونو میخورن ولی اینااز قصد ک حرصتو دربیارن اینجوری میک ... آره میخواست حرصمو دربیاره دوسال پیش اتفاق افتاد تا الان صبر کردم برعکس لبخند میزنم آی حرص میخوره ولی تاوانشم باید بده چون عمرا حلال نمیکنم خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
1385 عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 1468 ایشالله هرچی خواهر شوهر بده طعنه زن از خود راضیه خدا نسلشونو منقرض کنه بگید الهی امین
azadeh1990 عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 1394 جاریم.باوجودیکه طلبه و مذهبیه فقط خدامیدونه این بشر چه مارمولکیه.